Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejlevnější gshop a nejlevnější eshop s touto výbojkou.
Ať to roste .
citace:
Původní příspěvek od pestitelpompo Ja bych si taky vybral tu prvni,duvod je ten že lidi zde na groweru si stěžujou na kazovost výbojek Gib a ta Philips je osvědčená klasika s dlouholetou tradicí,taky jsem ji chtěl ale v Gshopu ji neměly tak jsem vzal nakonec Osram.
Taky jsem slyšel o zmetcích GIB (ale ne z G), třeba zase někdo jede jen gibky a je spokojenej .
Ja bych si taky vybral tu prvni,duvod je ten že lidi zde na groweru si stěžujou na kazovost výbojek Gib a ta Philips je osvědčená klasika s dlouholetou tradicí,taky jsem ji chtěl ale v Gshopu ji neměly tak jsem vzal nakonec Osram.
Pokud se nepletu, Son-T Pia plus je obyč soda, která stojí ve větším elektru 450,-. Nikdy bych si nekoupil výbojku z growshopu. To je jen rada pro tebe Betmene, jestli budeš kupovat tu Filipu.
Původní příspěvek od Banány Pokud se nepletu, Son-T Pia plus je obyč soda, která stojí ve větším elektru 450,-. Nikdy bych si nekoupil výbojku z growshopu. To je jen rada pro tebe Betmene, jestli budeš kupovat tu Filipu.
Tak za 450Kč možná koupíš 250W ale 600W za tu cenu?! :-o
Dobrý večer parťáci .. Děkuji za Váš zájem a ochotu pomoci .. No mě to prostě táhne k té GIBce.. Kdyby aspon ta anketa byla nějak jasná pro Phillips, tak bych měl jasno, ale Vaše hlasy jsou stále 50:50 .. Doufám, že se bude dále hlasovat, ale řikám, mé sympatie má GIB
Ale jak řekl HurricaneGeorge, stejně to pojede pod obojím brutálně
zdar, s GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output 600W nemám žiadny problém, mám už druhý kus, ešte trochu posvietim a kúpim si ju znovu... (aj keď iba tak pre zmenu a možno pre porovnanie rozmýšlam nad inou) ...nech sa darí
Původní příspěvek od Erne100 zdar, s GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output 600W nemám žiadny problém, mám už druhý kus, ešte trochu posvietim a kúpim si ju znovu... (aj keď iba tak pre zmenu a možno pre porovnanie rozmýšlam nad inou) ...nech sa darí
V Pražském growshopu ji opravdu hodně vychvalovali, že prý chodí lidi kteří jí mají a říkájí, že pod ní mají o cca 20% větší výnosy.. Už se těším až jí zapojím..
V Pražském growshopu ji opravdu hodně vychvalovali, že prý chodí lidi kteří jí mají a říkájí, že pod ní mají o cca 20% větší výnosy.. Už se těším až jí zapojím..
Tahle lampa má jen bombastickej název,ale účinnost a spektrum stejný,jako jiný směsovky či květovky,např. Osram Plantastar a další...
Viz měření ve výzkumném ústavu,časopis legalizace...
Takových bublin je mezi growerstvem mnoho,od diamantových,stříbrných boxů,přes různý superdrahý stimulační hnojící sračky, výbojky,atd..
Tahle lampa má jen bombastickej název,ale účinnost a spektrum stejný,jako jiný směsovky či květovky,např. Osram Plantastar a další...
Viz měření ve výzkumném ústavu,časopis legalizace...
Takových bublin je mezi growerstvem mnoho,od diamantových,stříbrných boxů,přes různý superdrahý stimulační hnojící sračky, výbojky,atd..
Zrovna mám v objímce GIB Lighting Flower Spectre. A vím, že mi tenkrát od nich nabízeli toto a pak o pár stovek dražší GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output. Ptal jsem se prodavače, v čem je jako XTreme Output lepší. Nakonec ze sebe vykoktal, že prý má větší svítivost. Tak jsem mrknul na net a všude byla svítovost udávaná stejná jako u obyč. GIB Lighting Flower Spectre. A jen někde psali obecné kecy o tom, že prý má nějak lepší spektrum. A to jsem bral jako marketingový žvást typu: Prací prášek značky X vypere lépe než obyčejné prací prášky.
Jinak GIB Lighting Flower Spectre patří k těm z lepších výbojek, které jsem zatím měl tu čest osobně prakticky vyzkoušet. Ale XTreme Output je asi opravdu jen pro lidi, kteří si potrpí v reklamě na slova jako "Extrém".