Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po delší odmlce jsem opět oprášil svůj box a už nějaký pátek svítím. Po předešlém, né moc povedeném kole, jsem paradoxně vůbec nic co se týče konstrukce a technice neinovoval, ale rozjel to s jinou, věruhodnější genetikou. Takže stručný popis jaká je realita:
Box:
40 x 40 x 80 cm (dřevotříska, sololit)
vnitřní stěny jsou polepený dimantovkou
Genetika:
>> 3x Power Plant << >> 1x Double Gum <<
Pro upřesnění: ze začátku jsem si nařezal z jednoho PP dva řízky (přežil to jen jeden )
Osvětlení:
květ i růst - 2x30W - úsporky od Megamandetail lampy
Hlína:
Hlínu mám smíchanou z několika skleníkových černozemí, kompostové hlíny a kupovanýho substrátu ze zahradnictví.
Procentuelně asi takto:
30% - kompost
30% - skleník (směs několika hnojů a tmavé půdy)
20% - zahradnický substrát
10% - keramzit
10% - perlit
Hnojiva:
růst - věřím, že v tomto mixu substrátů je dost živin na tuto fázi
květ - Plagron Alga-Bloom
Co se týče ostatních záležitostí, tak přítahem i odtahem jsou 2 PC větráky a zvlhčovačku nebo pácháč nebylo v mém případě nutné nijak zvlášt řešit ...
- fotky z růstové fáze, na které to frčelo cca 6 týdnů - 18/6
- já vím, ty řízky tady vypadají fakt hrozně na umření (nařezal jsem je dost brzy), jeden se naštěstí chytnul a hezky dohnal zbytek
- tady jsou kytky ve fázi 3 týdne kvetení a už to začíná opravdu hezky vypadat
- hnojím 2x týdně
- Double Gum - v popředí vlevo
- Power Plant - vpravo a vzadu
Ahoj....hmm vypadá to fajn,hlavně tvůj minulý počin.Jedu v podstatě to samý,taky tam chci hodit po 4 týden na ůsporkách 70w sodu.Toto kolo to už asi neplánuješ,že?Budu tě sledovat,ať roste.
S měj se.
zdary, no můj minulý počin nebyl zrovna moc ideální. Skapalo mě zařízení na ten sodík, takže jsem musel předčasně sklidit a celkově se to nevydařilo. Teď tam samozřejmě nechám do konce ty úsporky a na další kolo na květ pořídíma asi 125W cfl nebo nějakou jinou alternativu.. Ty dvě úsporky tam na růst nechám, pěkně se to dá pod nima navětvit zatíím a dík
Tak na to ze to mas jen pod 6OW to vypada vylozene paradne,coz mi dava sanci ze v mojim boxiku s 40W usporkou to takydobre dopadne,ale rad bychdosahl toho co ty,tak tam mozna jeste jednu prilozim
Díky za Káčka a pozitivní ohlasy
Osobně mě to taky dost překvapuje jak to frčí.. Palice pořád mohutnějí a rostou (vrcholy mají cca 6-9 cm), takže z toho bude snad nakonec pěknej výsledek. Každopádně se to už pomalu ale jistě blíží ke konci (4 týden květu) takže tomu dávám ještě tak 2 - 3 týdny a podle toho jak to bude vypadat, budu kosit
Rád uvítám nějaký rady co se týče finiše, klidně i něco originálního a experimentálního