Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny,
mám White Dwarf od Budhy a Angelmatic od Ministri of canabis - samonakvétací odrůdy. Jsou ve skleníku a ne a ne začít kvíct. Zasety 22. dubna. Ani náznak začátku květu. Máte někdo zkušenost se samonakvétacíma odrůdama ve skleníku? Venku jim to má trvat na nejvíš 9 týdnu od zasetí do sklizně, může to pěstování ve skleníku prodloužit???
Díky.
Hmm v tom bude nějaká zakopaná bába i s pudlem. No pokud Ti ani jedna nevykvetla(a to to máš od jiných "výrobců") tak bude podle mě něco špatně u Tebe...Mě se s Little Devilem od Ministry kvetlo krásně viz podpis....
Mě se u dvou kytek autoflowering projevil zhruba o15dnů později než u ostatnich kytek, ale vůbec mi to nevadí aspoň byly o něco větší.
Tak musíš jenom čekat....
Mám Red Dwarf od Buddhy ten kvete nádherně a přitom jsem ho sázel zároven s White Dwarf od Buddhy,ten mně taky nekvete oboje mám taky ve foliáku...asi bude něco na těch semínkách.
mám White Dwarf nasazenej primo v substratu od 8.7. a vylezly 12.7 a jeste taky nekvetou, ale podle me kdyz to mas outdoor - tj. tvrdsi podminky, soky ze zmen pocasi, atd - tak to trva trosku dyl. A taky obecne odrudy White nechtej moc do kvetu. Napr. Wdovu co sem mel ve skleniku, ta zacla kvest v pulce prazdnin a dozrala nekdy zacatkem listopadu. Ale zas to stalo az to:p.
Původní příspěvek od RespectFlowers a co takhle napsat to lidem od kterých sis to koupil ? ! reklamace tě nenapadla? ! proč se všechno musí řešit tady
Hochu až budeš něco potřebovat, tak sem taky nepiš.. vyřiď si to taky jinde, frajere! - tak se ti to zdá fajn?
Tak proč jsi tak zlej a plnej nenávisti, někdo se Tě dotknul? Umíš být jen nepříjemnej, když někdo poprosí zkušenost? Zkušenosti zde hledá dobře,ne? Jestli tě to tak irituje, tak buď ticho a nikoho nefakuj..proč?
Je mi líto, že musím někoho diss(it), ještě jsem to zde neudělal, ale tohle je přístup co mě fakt sere...proč máš potřebu někomu takto napsat? - dotaz mi to nepřijde zbytečný
Wostray
hehe to bych nečekal ani před deseti lety, když sem poprvý sadil, ale pobavilo mě to. Mrkni se na datum příspěvku. V něm je jen psané, a myšlené, že se jedná o good semena. Do 4 dnů ze substrátu ti vyleze máloco, a málokdy všechno. Mimochodem teď už maj smrdutý pálky jak kráva), škoda že mám KO foťák. A aby zas někdo něco špatně nepochopil, tak dneska je 26.08.2010:p. Takže valej cca 6 týdnů. Jinak myslím, že realita je okolo 10 - 12 týdnů od toho co vylezou do sklizně, aspoň jim ale stihnout narůst větší pálky.