Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
gramy sou schvaleny taky,ale pet rostlin tomu vubec neodpovida.dovedu si predstavit 5 ks pod 5x600w coz by odpovidalo +-2,5kg Marihuany(ususene kvety).edit:to se 15 000kc zda jako dan hi hi
Řekl bych že se stejně nikam neposuneme.
Skrývat se stejně pořád budeme. Škudlit si doma gramy . Tak že pro mě se nic nezmění.
Dekriminalizace, jinak nic nového.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Zadny zlobeni nebude. Tady jde pouze o narizeni vlady, ktery specifikuje uz davno schvalenej trestni zakonik.
A narizeni vlady nepodleha schvaleni parlamentem ani nepotrebuje podpis prezidenta.
Jak oni to mnozstvi tedka vyspekulujou, tak to bude proste platit.
A pokud se da verit tem zpravam z dnesniho jednani vlady (oficialne to jeste nikde vyveseny neni), tak uz s definitivni platnosti neni pestovani 1-5 rostlin konopi trestny cin, ale pouze prestupek.
Pokud bych býval byl chycen loni řekněme s 5 kytkama - tak mě ani neobviněj a pokud jo, vyváznu od soudu s podmínkou, pokud prokážu že nejsem dealer. Teď se se mnou nebudou srát a rovnou pošlou složenku na 15 litrů.
Další věc je zilegalizování hub, kaktusů atd. Kaktusáři se chytají za hlavu, budou muset zrušit sbírky svých 30letých kaktusů? Který z nich mají vybrat k odstranění? A pokud si jich přecejenom těch 5 ks. nechaj, tak jim budou chodit složenky pravidelně. DMNC
neskonale mně sere ten "voličský názor" v diskuzi na novinkách, to jsou všichni lidi takový idioti, že považují automaticky uživatele drog, který požívá něco jiného než kafe nebo cigára za feťáka šířícího HIV, žloutenku a primárně nebezpečného pro své okolí. Zabedněnost lidí je neskutečná. Jen trochu mě uklidňuje že se nejedná o seriozní a nestranný web.
Jen mně to utvrzuje v přesvědčení vysrat se na celej tenhle zkurv. stát, koupit 30 hektarů, oplotit ho 2000V, koupit kulovnici a nazdar bazar, stát ve státě může začít.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Pokud bych býval byl chycen loni řekněme s 5 kytkama - tak mě ani neobviněj a pokud jo, vyváznu od soudu s podmínkou, pokud prokážu že nejsem dealer. Teď se se mnou nebudou srát a rovnou pošlou složenku na 15 litrů.
Pokud by tě neobvinili, tak by to buď odložili, čili ukončili pro nediostatek důkazů, potažmo nebzpečnosti..., nebo přehodnotili na přestupek a tam ta pokuta byla nejmíň stejná. Pokud vvyfás podmínku, mastils ještě víc, včetně soudních výloh. 15 litrů je slast i proti vyhranýmu soudnímu martýriu.