Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
holáá po dlhej odmlke sa vraciam spat k "umelemu svetlu", outdoor je este dost v nedolhladne a leto sa neuprosne blizi...
Takze zhruba, jednoducho a rychlo
Setup
Priestor: presny meter stvorcovy
Slnko: 400W Phillips SON-T Pro
Odtah: UFO Systemair RVK 125L (341m3/h) , pachac 480m3/h
O vlhkost sa stara SPS 808, Cirkulaciu zabezpecuje zatial 1x klipsna, Odraza sa tienidlom Strucco, steny su z bielej PE folie.
Kvetinace 9x 6,5L naplnene kokosom, upravenym pH na 5,5 a do konca kvetu pH nepresiahne 5,8 - to je strategia
Papaničko: AH Grow, Bloom, Micro, Enzymes+, G/B Excellarator, na zaver Final Solution a striekat sa bude phytaminom
V pozore stoja
3x Jack Herrer
3x Chronic
2x Danny Boy
1x Kill Bill
- cca 2 tyzdne podchytene pod trubicami, ktore pouzivam na zakorenenie.
Dnes tomu je 2 den pod sodikom, vzhladom na aktualnu vysku a jackovemu potencialu po prepnuti vytiahnut sa je v plane 2 az 3 tyzdne 18/6 periody, preto aj kvetinace 6,5L su naplnene tak 5L kokosu.
Faza kedy z programu vypadla zlozka AH Grow, tiez sa dnes vykupali poslednykrat v Phytaminu a Uficko bolo napevno pichnute do zastrcky cize nonstop odsavanie, vlhkost sa drzi medzi 40% - 50%
Par snimkov z 63 dna kvetu, a 14dna flushingu. Mozno este dnes pojdu pod kosu.... Ale nie... v nedelu sa nepracuje.
Danny boy's
Chronici
Kill Bill
Jack herer (ktory sa mi zial nevydaril, jeden nas opustil v 58dni kvetu, pretoze javil uz dozralost, ale pravda bola ina, potrebuju este trocha vytvrdnut)
A tak nastal cas . Ale pokracovanie az nabuduce....
takze v 65. dni kwetu plody pozbierane. Z vysledkom niesom spokojny, mohlo byt aj viac a mohli sa este nafuknut trocha... Ale oproti 70watowke ktoru som do teraz pouzival, tak to je riadny skok, a ta tvrdost, skratka luxus, doslova paradna vec mat v tomto rocnom obdobi dobre hulco. Susenie: Zail leto ktore vonku vycina mi nedovoli susit pri nizsej teplote ako 25st. No uvidime ako to bude vyzerat. Najviac mi komplikuje susenie KILL BILL, pretoze jeho zapach pripomina benzin Shell V-Power .