Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- Philips Son-t Pro 70W
- COCO substrakt z briekty od bionovy
- AH Grow, Bloom, Micro(do vrecka mam zas hlboko tak musim pouzit hnojky z minuleho kola) + doplny AH Enzymes+, AH Growth/Bloom excellarator, and Final Solution a dalsie drobnosti...
- rezivo Speed Queen z vlastnej selekcie 8ks (podchytene XX dni v matkarni), extreme SCROG
- pestovacia plocha je 38x38cm, odraz strieborna folia
pH: 5,5 ale uz sa bude zvysovat
EC: (neviem) zatial len polovicne davky AH
No zalivam co druhy nebo treti den (pichnu prstem jestli je to proschle), a hnojim kazdu zalivku, jelikoz z toho cocosu tech zivin moc nevycucaji...
Co se tyka toho listu tak kdyz je ph v pohode tak me nic nenapada, mozna jen nejaky sok a za chvili to bude ok...
Oplati sa mi kupit od AH Growth/Bloom excellarator? prida to nieco, ked to zacnem aplikovat od prveho dna kvetu? Kto to vyskusal nech mi prosim povie o tom svoj nazor. dikes
S prepnutim na 12/12 nainstalovane pletivo na spominany scrOG, len neviem ci som ho nedal skoro a dost nizko, ale postupne s holkami trenujem ich cestu sekundarneho rastu.
Nieco sa mi posralo na fotaku docela neviem co mu moze byt. Vlozim dobre nabite baterie a on mi po par snimkach vyhlasi ze bateria je slaba a off, fotenie tam konci. Je to Olympus, ak niekto vie co to je za zavadu, tak vopred dikes radu.
Prikladam foto, nie vady fotaku, ale "jungle in the my growroom" (heh dnes som maturoval z AJ)
wasco:zdar, pozeram ze to mas vcelku otunene,kvetiny vyzeraju zdravo, no co ma zaujma,kedy planujess trochu pretrhat listy,lebo z toho mas serioznu junglu,a ta 70 fakt nepresvieti..
Have a problem? Make a point. Take it easy,roll a joint.
cize zdravim po kratkej pauzicke
mame tu skoro 3 tyzdne kvetu za sebou a kytky mi zatial robia radost.
zalievku menime na "Faza kvetu" ako je v AH navode napisane. Cize AH grow vypada z hry, bloom 3ml/L; micro 1ml/L; Bloom excellarator 1ml/L a aj raz do tyzdna Enzymes+ 1ml/L
pH sa snazim drzat medzi 5,8 - 6 za pomoci GH pH Dry
Novinky:
pasivny pritah sa zmenil na aktivny z 50m3/h, strach s obavanej plesne z vlhkosti, odtah ostava nieco okolo 100m3/h.
Toz nove fotos:
ta lampa je povodne nizsie, ked fotim ju dviham hore
Máš to moc hezký. Osobně bych to ještě trochu prostříhal, "70" toho moc neprosvítí a posílil ofuk. Než aktivní přítah je lepší přidat na odtahu.
Btw až Ti přestanou stačit AHčka, tak šáhni po Biobizzu a dokup si ECmetr. Rozdíl uvidíš a ochutnáš
Ten V-scrog určitě zkus. Pro "70" je nejefktivnější.
Jo a od AHček si ještě dokup Final Solution, vyplatí se