Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » chronic,b52 a budha pod 2x1000w na keramzitu s dripem
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
dachdecker68
Nový Člen

Karma uživatele dachdecker68 - 91% PěstitelskáKarma uživatele dachdecker68 - 91% Pěstitelská

Hydroponie chronic,b52 a budha pod 2x1000w na keramzitu s dripem Příspěvek č. 1

nevešla se celková fotka,tak doplňuju. je tam foto rekuperátoru, který v zimě udělá z -10 venku +10 na výstupu z potrubí uvnitř a ještě odvlhčuje, takže žádná plíseň na květu a jen na růstu se musí rosit http://grower.cz/forum/newsmiles/pic78.gif

nejhorší smrt je z vyděšení

Naposledy upravil dachdecker68 15-03-2009 v 21:52 PM

Old Post 15-03-2009 v 21:33 PM
dachdecker68 je offline   Profil uživatele dachdecker68   Find more posts by dachdecker68   Foto galerie člena dachdecker68   Click here to Send dachdecker68 a Private Message   Add dachdecker68 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
placka
Stálý Člen

Karma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% Pěstitelská

2000w..? Příspěvek č. 2

cek.. jak mas velky ten prostor..? neni 2000w zbytecne moc..

Old Post 16-03-2009 v 13:49 PM
placka je offline   Profil uživatele placka   Find more posts by placka   Foto galerie člena placka   Click here to Send placka a Private Message   Add placka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dachdecker68
Nový Člen

Karma uživatele dachdecker68 - 91% PěstitelskáKarma uživatele dachdecker68 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

takhle jak na to koukáš je to 2,3m dlouhý a 2,7m široký. kytí sou á 25cm

Old Post 16-03-2009 v 14:07 PM
dachdecker68 je offline   Profil uživatele dachdecker68   Find more posts by dachdecker68   Foto galerie člena dachdecker68   Click here to Send dachdecker68 a Private Message   Add dachdecker68 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Jaká vrstva toho keramzitu je na tech stolech?

Nebylo by lepší je dát spíš do kvetníků zvlášt?

Old Post 16-03-2009 v 14:13 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
placka
Stálý Člen

Karma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% PěstitelskáKarma uživatele placka - 97% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 5

hmmm. tak to by melo byt pohodicka.. na obrazku to vypada mensi.. jsem zvedavy na prubeh pribehu a konec- moc techhle systemu jsem nezkoumal.. at to frci..

Old Post 16-03-2009 v 15:37 PM
placka je offline   Profil uživatele placka   Find more posts by placka   Foto galerie člena placka   Click here to Send placka a Private Message   Add placka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Ta vrstva keramzitu vypada že bude tak kolem tech 20 cm +- .. Co třeba to zakrýt cele bilou folii jen aby byli kostky venku !? zbytkový rostok nekam odtéká ? nebo jak to je vymyšlene s tech fotek se toho moc vyčist nedá .. Chtělo by to napsat vice info aby se tady nekdo taky neco dozvědel nebo pomohl ...

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Old Post 16-03-2009 v 21:48 PM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dachdecker68
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Systém je postavený jako napouštěcí stoly se spádem a s odtokem zálivky zpět do rezervoáru. Vrstva keramzitu je pouhých 5 - 6 cm, grodanové kostky jsou asi na 2 cm - jak se mi to zrovna povedlo. keramzit slouží jako drenážní vrstva kořenů a po sklizni ho vyberu, propláchnu, pročistím od zbytků rostlinek a vrátím ho zpět. Akorát mi sviňa, ikdyž jsem ho namáčel v kyselý vodě, zvedá PH a taky trochu EC, ale ono se to usadí a zatím to reguluju kys.dusičnou/nebo fosforečnou. Zálivka je z 80 l nádrže s provzdušněním, bez topení ( ohřátá vzduchem nebo na začátku vodou z rychlovarky na 16 - 20 st.), čerpadlem přes filtr do páteřního rozvodu a do 4spinů (kapilár). Zálivku doplňuju - 80 l je na týden do výměny k výměně málo - takže je čerstvá a upravovaná (PH a EC). O hnojkách (ATAMI) a o rekuperátoru a větrání napíšu zas příště. Teď je jdu trochu porosit neb jim za chvilku zhasne, tak aby se nespálily a trochu se z toho sluníčka vzpamatovaly.

Old Post 17-03-2009 v 08:23 AM
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

2 dachdecker68:

Pri keramzite je bežné, že zdvíha pH, vraj je na to lepší grodan, ktorý má údajne pravidelnejší tvar a drží stabilné pH. Nemám však s ním vlastnú skúsenosť, tiež používam keramzit, ale iba na dno kvetináčov (substrát je kokos alebo hlina).

EDIT: Machoman, vďaka za opravu. Stále som mal spojenie grodanové kocky, iné ma nenapadlo.

Marihuana je dar.

Naposledy upravil Ono 19-03-2009 v 22:09 PM

Old Post 17-03-2009 v 12:09 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od Ono
2 dachdecker68:

Pri keramzite je bežné, že zdvíha pH, vraj je na to lepší grodan, ktorý má údajne pravidelnejší tvar a drží stabilné pH. Nemám však s ním vlastnú skúsenosť, tiež používam keramzit, ale iba na dno kvetináčov (substrát je kokos alebo hlina).

Myslíš asi hydroton,ale i ten zvedá (musí se pufrovat) tak si človek stejne moc nepomůže.

Jinak lepší řešení mi přijdou rohože než vrstva toho keramzitu.

Stojí pár kaček,nenapušteny jsou lehky a po odjetym kole se jednoduše vyhodí.

Drbat se pořád s proplachováním vetšího množství kermazitu? Brrrr

Old Post 17-03-2009 v 12:49 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dachdecker68
Nový Člen

Příspěvek č. 10

Tak už je holkám týden. asi jsem je trochu spálil, když jsem rosil a honil vlhkost ale už se vzpamatovaly a tvářej se mile. stále mě trápí zvedání PH keramzitem ikdyž byl propláchnutej v kyselé vodě. přepnul jsem zálivku z 1minuty po 2 hod na 2min po 4 hod aby se mi to tím kontaktem s keramzitem nezvyšovalo. včera proběhl postřik s pythaminem na list - hned po skončení svícení ( nebo je lepší před svícením ? ). přepínat na květ budu až o výkendu a taky zaštipovat. jinak genetika je - na krajích B52 po 2 řadách, chronic po 2 a 3 řadách a uprostřed jedna řada budhy, na vyvýšených platech uprostřed je krom dvou budhů jen chronic.
foto jedno celkové, jeden z chroniků a dva pohledy do matkárny na připravené Master Kushe 3x a 14ti denní Northern Lights 11x, které jsem včera přesadil do velkých kostek bo kořeny se už z malých plazily ven

Old Post 19-03-2009 v 10:49 AM
zelí
Stálý Člen

Karma uživatele zelí - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

nazdar strejdo trochu drsnej dětskej pokoj
akorat si nejsem jistej esli vis co děláš

ty lampy bych dal obráceně po směru

a ještě by mne zajimalo jak se dostaneš k opečování těch zadnich kytek.

jinka cajk držim palce a at se ti neodlepí folie z okna

hlavně to uvětrej

nehledě na to že bych to spiš napouštel ale ty asi ne

?-)

Naposledy upravil zelí 19-03-2009 v 14:42 PM

Old Post 19-03-2009 v 14:22 PM
zelí je offline   Profil uživatele zelí   Find more posts by zelí   Foto galerie člena zelí   Click here to Send zelí a Private Message   Add zelí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dachdecker68
Nový Člen

Příspěvek č. 12

by zeli
děcák by byl hustej ale žena by mě hnala - doma to nemám
lampy jsou dobře - z tohoto pohledu je šířka 2,7 a hloubka 2,2m
prostřední dvojkytky jsou na platu, který dám stranou - po odpojení vody
fólie drží dobře akorát musím koupit větší ventilátor na odtah
s tím napouštěním si to myslel jak? nebo myslíš že mám malou vrstvu toho keramzitu? dej to sem nebo do PM. dík a neřikej mi strejdo

Old Post 19-03-2009 v 16:56 PM
zelí
Stálý Člen

Karma uživatele zelí - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

tak to trochu vypada wetši než to je každopadne mi řekni vejšku stropu ten stred mi tam připada zbytečnej.

jo a koukni se jak vypada ten naposteci stul.

to proste napistis prepadem to navic odteče a takhle to delas jednou nebo dvkrat dene spis podle velikosti kytek ty kapilary s kombinaci swetla ti zaserou hrozně kostky a pak to hnije a tak blbě žere
tu foli i bych použil ale ted to bude pakarna ji tam davat a sit by se taky vyplatila casem

?-)

Old Post 19-03-2009 v 17:27 PM
zelí je offline   Profil uživatele zelí   Find more posts by zelí   Foto galerie člena zelí   Click here to Send zelí a Private Message   Add zelí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dachdecker68
Nový Člen

Příspěvek č. 14

to Garibal a Dwarf Vingette
hulím spíš svátečně než pravidelně ale mám moc kámošů a zahrádka není jen moje. doufám že není hřích se sem přihlásit a podělit se o svoje zkušenosti a načerpat od ostatních. možná vás irituje moje vyjadřování, ale takhle mi huba narostla a jak už na groweru někdo napsal - čeština jde do hajzlu - tak to tady pozvedám. myslím že metrová pěstírna dá skoro stejné úsilí - takhle snížuju riziko pěti dalších pěstíren. jeden z důvodů byla i kvalita dostupnýho hulení - nepropláchnutý, přehnojený, uspěchaný... .abyste nebyli tak znechucený, tak sem nepolezu moc často, ale pustím sem tech.info o mém rekuperátoru, řeší pěstování v zimních měsících a přechlazení vstupního vzduchu. jinak sorry

Old Post 19-03-2009 v 18:19 PM
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Zdravím ..
Vím že mu neradíte špatně a upozornujete ho na možne přihody a nevyhody .... Ale rozhodl se sám že to tady bude prezentovat a bylo to nejspiš jeho dobrovolne rozhodnuti takže at to roste

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Old Post 19-03-2009 v 20:46 PM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

čau a ze zavystivců si nic nedělej já si taky užil svoje . . .

podle mně může být každýmu jedno kolik vypěstuješ já taky nepíšu každýmu co má mín jak 400w že je blázen a jeho sklizeň bych zhulil za týden , a myslím že nejsi čistej "komerčák" bo ten by si to na G nikdy nedal . . . navíc co je na tom zajistit dobrým pálením své známé ?? kteří prostě nemají ochotu pěstovat !!!!natož čas !! a rádi zaplatí nějakou kačku za pálení které vysoce překračuje místní standarty ??? ( kromě teda případného vězení ) protože chápou že nic ! není zadarmo !!

ty ale at nejsem jenom OT chtěl jsem se zeptat to je tvoje první kolo s tímhle setupem ?? ta zabarykádovaná ulička se mi zdá mastné psycho podle toho jak máš reflektory to vypadá že tam ty kytky stejně moc nepojedou ??protože budou huř osvětlené a ta manipulace ?? musí byt psycho? jsem si jak sem to vyděl prvně říkal že ses zbláznil jako že nehodláš už na ty zadní kytky ani šáhnout . . .

taky bych to fakt nějak přikryl folijí dokud jsou kytky malý už tedka je to samá řasa a lampy budou hydraton zbytečně vysušovat a zahřívat ??

jinak ten recuperátor by mně zajímal . . .

hodně zdaru je to zajímaví projekt . . .

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Naposledy upravil WAMParjan 19-03-2009 v 21:56 PM

Old Post 19-03-2009 v 21:45 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás