Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jur Growers! Po dlouhé době zase rozjíždím skříňs. A už se na to pořádně Těším.
Ještě sice nemám ůplně všechno ale nejdele do týdne si chci zbylý věci sehnat
Takže světlo: Sháním 70w lampu komlet
Osazenstvo 1 Hashberry
2 Mazar
Zvlhčovačka klasika, diamantová folíe, pc větrák a větrák na klipsnu, dig. tepl. a časovač.
Abych nezapoměl skříň fajnová 90x50x50
Hnojiva: Phytamin, Ah- Grow, bloom,micro, final solution a ještě uvidim jesli nějaký dokoupím.
Každopádně ještě uvidím jak budu řešit odtah nebo přítah.
Za každou radu a obohacení diskuse budu rád. A samozřejmě budu aktualizovat a dodám fotky. Zatial
Tak už mám skříň téměř hotovou a ted už jen čekám do pondělí na řízky. Sorry za kvalitu fotek zatim jen z mobilu když jsem lepil folii. Další fotky dodám jen co budu mít lepší foťák, protože s tady tím to stojí za h...
Tak už mám skříns skoro hotovou a teď už jen čekám na řezy, který si vyzvednu v pondělí. Tady zatím posílam fotky ze začátku co jsem fotil pak sem se na to.. Protože mám zatim jen foto z mobilu tak omluvte tu kvalitu. Další vyfotim až budu mít lepší foťák...
čau hele do těch prostorů by ti byla dobrá o 100w i 150w já mám prostor 50x30 výška 100 a mám tam 150w sodu.... , jinak PoG sou hezký , to je aspoň pochoutka :-D
To jo už se na něj těším. Hele já vím že by se tam spíš šikla 150w, ale já už chci pěstovat pro zábavu a protože mě to prostě baví a myslim, že pod tou 70 tkou si i pěkně zahulím.=))
Joo já si taky myslím, už jsem měl taky 150 ale už to víc hřeje. A mě se to ani už nechce nějak moc hrotit. Měl sem 4 kilo jel sem ho 2x a bylo stim strašně sraní ale přineslo mě to zkušenosti a dobrý výnosy ted už mě bude stačit jen ta 70w na vyblbnutí...=)