Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podzim pomalu klepe na dveře,vetsinou uz je sklizeno a zábava může začít. Přesto by toto téma bylo rádo, kdyby jste v kostce napsali co se Vám letos povedlo, nepovedlo, co Vás zaskočilo, překvapilo. Může to být pro mnoho growers cenná informace, a proto se ptám: Jaká byla právě ta Vaše sezóna 2007?
Za sebe můžu říci, že sezona byla dobrá, samozřejmě si díky mě zahulí i čorky ale to k outu v čechách asi patří, ale přesto toho je dost, že já ani kamarádi nebudeme minimálně do příštího léta živit dealery...celkové hodnocení 2.
Díky a pište,pište,pište
peace nesss
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Docela dobrá sezona. Jsem s letošním létem spokojen, bylo opravdu suprové. Ale zas na druhou stran, kdyby na začátku prázdnin nebyly ty lijáky a pak zase ty hici, tak to mohlo být mnohem lepší. Ale já jsem moc rád, že to dopadlo, tak jak to dopadlo. Dávám č.2.
NO a já zatím tiše doufám, že mi ještě měsíc zůstanou holky tam kde sou a že se na ně žádná dobrá duše nepříjde podívat... Já zatim hodnotit nebudu, ale jestli se mi dostane pod střechu vše co by mělo, tak dám jedna a podtržená!
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Papku podle tech fotozz - myslim že by si zhulil celej D..... woe
Wokap - doufam ze dopadne dobre a tesim se na 1.... drzim palce
Jinak koukam že opět čorky nezklamaly....mrzi me ze je to až takove pravidlo...bo je cim dal tim vzacnejši, když někdo sklidi opravdu vse co zasadil....
piste dallll
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Tak letos mi nikdo nic neukradl a co jsem zasadil to jsem sklidil (až na 2 samce). Úroda celkem dobrý ale málo jsem se staral tak toho bylo trochu míň než jsem čekal + trocha oprcanýho. Takže za 3. Do ledna mám dost.
já jsem taky docela spokojen - letos jsem poprvé sklidil vlastní úrodu, poprvé pod lampu a pár kytek jsem měl ještě tzw. "windoor" a všechny dobrý, na to že to byly nějaký no name semínka...příští grow už pojedu nějakou odrůdu, tak doufám, že to bude ještě lepší, vidím to tak, že ta současná mi vydrží tak 3 měsíce, takže to abych rovnou začal další
tak po douhý době někam přispěji. staral jsem se s kámošem o jeho rostliny, tak 16 nádhernejch dam a nějakej kretén půlku (ty nejvetší a nejmíň zralý sprostě serve. ani pilku si na to vzít neumí. a tu druhou tam nechá, tak nevíme, jesti je fakt tak blb a nevšim si nebo co....
Ja sem s letosni sezonou uplne spokojen.ty predchozi staly za prd ale letos se fakt darilo.davam za 2.Ale skoda ze se neda pestovat venku porad.prez zimu mi to chybi!!
vraťme se o rok zpět, kdy k mému úžasu čorky navštívily i místo, kde čekány - a už vůbec ne vítány - nebyly. odnesly si krásnou durgu matu a mi nechali pouze a jenom malinké ak-48. voda mi odnesla uhnitím kořenů i ice queen a samečkům se také dobře dařilo...
...střih...
...jsme pomalu na konci outdoor sezony 2007 a já sdílím přesně opačné dojmy. i přes prvotní smůlu, kdy obě Hashberry byly "oba", jsem nadmíru spokojen. mohou za to dvě mohutné hovada Bogglegumu. z jejich 3,5 m vysokého vrcholku mě mírně chytaly závratě. zdatně jim sekundovalo 2,9 m vysoké "koště" White widow, jejíž květ byl jeden z nejkrásnějších, co jsem za svou cca 5-ti letou out kariérou viděl. jako návdavkem se ještě podařilo sklidit malinko z AK-48 a přelistnatělého a řídkého Jocka Horrora. v zemi ještě bojují 3 Belladony různého vzrůstu, ale těm už pomalinku zvoní hrana a plíseň si již brousí své nenasytné zoubky. na to, že osazenstvo nebylo přímo z TOP Formule 1 (F1 generation), ale z té druhé (zbytek) a třetí (AK), jsem nadmíru spokojen. a s mou omezenou spotřebou zaškrtávám druhou možnost - V LÉTĚ SI BUDU KOUŘIT SVŮJ VZOREČEK (FUCK DEALERS!!!) - samo, že to budou vršky
...na konec by se slušelo dodat. děkuji členovi jménem "č...a" za 3/4 mého letošního počínání. slušné pekílko. tak člen "...", který mě obohatil bellou si zaslouží uznání, protože její stavba je prostě nádherná...
...a protože jsme kritičtí a věčně nespokojení dáváme 1- outdooru roku 2007
rok byl dobrej,hulit budu určitě do další sklizně,jelikož a protože ještě se sklízet bude,takže počítám,že jsem tu jedno kilíčko tento rok vypěstil,tha best je Papaya a těšim se na Jacka Herera,puáč smrdí skunkovitě,taky Tibet,Jamaican Nugget,Orange Bud x Hawaii,i to se do mě vešlo,to už neni,jen ta Papaya,krásná Pětilitrovka such.matroše mě kolíbá,a to neni konec...