Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jojo, sice to nasere, ale úplně minimálně oproti tomu, kdyby ti to ten dotyčnej sklidil třeba v tom září. Zkus se mrknout po okolí a možná najdeš ty svý květináčky. Tak mě napadlo, jestli to mohl bejt nějakej Severa(odpůrce ganji), ale asi ne, ten by to na místě zničil. Ale možná si nebyl jistej, když to zašlape, jestli z toho něco nevyroste-kdyby byl nevzdělanej.
No kecám blbosti, byla to určitě nějaká ku.va čórkařská. Kill ´em all!
Attack government which have broken 'The basic human laws' sign! High grow, higher harvest, highest High! ->
To neni mozny, co ty hovada neudelaj
Ale presne jak pise WiB - nedelej si z toho takovou hlavu, jeste horsi by bylo, kdyby se to stalo v zari, navic ted neni to neni tak strasny - neni pozde dat jeste jednu varku ven! Hlavu vzhuru!
Ty vole, takový debily bych nakopal do prdele a ani to ne
(smrděla by mi špička).Je stli to byly tak malý kytičky tak to mi bůh(jesli vůbec existuješ) odpust. :flick
Znovu naka corka zautocila.
Tak si zopakujem 3 zakladni hesla pro uspesnou skladbu, ale hlavne sklizeN.
1. pokud mozno sadit uvnitr(ukradou mozna bytovi lupici, a to vubec jestli)
2. kdyz ne doma, tak nekde na nepristupnem miste...tam kam se vam ani nechce jit, nebo by vas to ani nenapadlo hledat (vrcholky stromu v nepristupnym lese {na sumave..}
3. okoli zasazeni nejlepe nijak neupravovat, jen prisadit mnozstvi kopriv nebo dat ochrane laser beem se zaloznim zdrojem
a samozrejme na "vychazky po okoli" se oblekat do nejakych nereflektnich veciaplikovat tzv. splynuti s prirodou.
Ps pouzijte hledani...v outdooru
Jak jsem tak cetl, ze jsi se tam dostal na kole???
Tak to bylo nekde uplne halabala? Se potom nediv ze ti je ukradli ted..beztak je vzali a zasadili na jejich misto.
A sledoval jsi stopy kam vedly?
jo takovýhle lidi sou prostě kurvy a už se to tu probíralo 100×, bohužel sem zjistil při debatě se svýma dobrýma kámošema (2) hroznej fakt, když sme se bavili o tom, že jedu sázet, a že kdybych třeba našel něčí políčko, a z těch mích dobrých kámošů vylezlo, že kdyby někomu našli pole tak by mu klidně část zklidili!!!!!! tak to mě teda dostalo, sami jsou to huliči! sem je poslal do prdele a šel sem nasranej z hospody domu
sám pěstuju delší dobu a vim jaká je to mámaha a pak radost když sklidíte a proto kdybych našel něčí políčko nikdy bych s nim nic nedělal, v mých kámoších sem se v tomhle strašně zklamal, a taky se to určitě odrazí v našem vztahu
a jinak, myslim že nejlepší proti takovejmhle sockám co vybíraj pole, je:
1. sadit hlavně někde dál od města, kam se musí jet autem nebo autobusem, protože kolem města kam se dá jet na kole to prostě prolejzaj, jám to mám v okolí chaty 20km od města a pochybuju, že v takovým vidlákově budou nějaký hledači
2. nenápadný místo
3.chodit tam brzy ráno nebo pozdě večer, kdy už neleze venku tolik lidu, aby tě neviděli náhodní prolejzači
ale kolikrát nepomůžou žádný zásady, sem zvědavej jak letos dopadnu já :-)))
to oton: nechci se tvejch kámošů zastávat, ale zkus se jich ještě zeptat, kolik by toho sklidili. Já osobně, kdybych našel cizí pole(o čemž pochybuju, protože nehledám), bych si vzal šišku ale rozhodně ne odněkud z vrchu nebo dokonce samotnou vrcholovku. prostě nějakej střed na ochutnání. A asi bych se pokusil majitele políčka kontaktovat, třeba bych mu tam nechal email adresu na lístečku schovaným u stonku aby nebyl hned vidět.
to fly.com: asi to tak nemyslíš, ale chceš tady vytvořit návod pro čórkaře? /kteří jsou určitě i na groweru/. Předpokládám, že nevíš kam zasadit, tak by ti měl někdo poradit. Zaručený místo je tam, kde nikdo nechodí Asi jsem ti moc nepomohl...
Attack government which have broken 'The basic human laws' sign! High grow, higher harvest, highest High! ->
Jo jo taky musim přesadit našel sem na poli cizí lický stopy , celý je to pošlapaný naštěstí v tý době ještě nebylo nic vylezlý ale nasere to takhle na začátek ...
prave premejslim, jestli se nevyplati sadit par kytek na naky naprosto debilni mista, kam tyhle curaky ani nenapadne hledat. POD SVICNEM JE NEJVETSI TMA.
to fly.com: Mam tady snad uverejnit mapu s mejma zakreslenejma polickama?
Nic moc si z toho nedělej. Je to ještě brzo tak můžeš hodit nové. Mě sklidili 4 roky po sobě v říjnu. Naštěstí jsou vždy 2 pole.
Nezoufej a doufej
Sun in your minds. Rastafari
BMJ
KRast se bude, bude a bude.... nic se proti tomu neda delat...... onehda jsem na jednom nejmenovanemmiste nasel skupinku cca 20 kyti - uz byly lehce palicoidni, i neodolal jsem a jednu ne-zrovna-obrovskou-palicku jsem si uloupl a ochutnal..... ale vycorovat nekomu celou urodu, kdyz se o to clovek stara.... <b>TO JE HUMUS </b> a tak hnojte s mirou. <br>
sladke sny
Jo jo lidičky zdrawím ...Tag tahle záležitost už mi ted pomalu , ale jistě začíná prostupovat hlavou ...Mám doma 14 kýt všechny po 5 patře ...je čas scháněl sem hlínu ...perlit ...a kristalon start mám + N.P.K.(clasic) ve středu o státním svátku sem šel vybrat místo a docela pohoda 20m od cesty ...plácek vokolo stromy potom vostružník a já to dám přesně do prostřed ...místo květináčů ...pytle do koše ty velký rozžíznout a slepit paskou na koberce a ještě něčim ...dolu udělat díry ...ale nebudu to zakopávat do země .....příroda si to zamaskuje ...ale pořád mám pocit CO GDYŽ !!! (-.-) No upřímě by tam něgdo musel jít na sto % 100... _,.-"-.,_ Ale jag už tady bylo zmíněno ...maskáč je nejvíc do přírody být úplně tiší .-.-.-a jít pokaždé jinak Hodně štstí hold up -----------------
jistotu nemate nikdy, kaomsowi ted naky smecko wycorkowalo asi 15 kytek skunku, dost dobryho, cozz nastwe..sam to mel na takowym miste, ze i kdybych to ja hledal tak to w ziwote nenajdu, nepristupnost wice nezz 100% a siroko-daleko zadny ciwilista.. a prece..sam to nechape, ale dostanou se wsude..