Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Tormůw 2 indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Torm
Stálý Člen

Karma uživatele Torm - 82% PěstitelskáKarma uživatele Torm - 82% Pěstitelská

Obecné Tormůw 2 indoor Příspěvek č. 1

Cuzz lidi tak tendle tyden rozjizdim muj 2 indoor tak snad budou wisledky lepsi nez v tom 1.Do konce tydne to nafotim a postupne budu pridavat prispewky...tak se mejte...
peace

......Torm

Old Post 16-01-2008 v 20:24 PM
Torm je offline   Profil uživatele Torm   Find more posts by Torm   Foto galerie člena Torm   Click here to Send Torm a Private Message   Add Torm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Heh sry...tady to je.....skrin ma
rozmery V 180 Š 108 H 56 :Foto1
Hnojiva:Rust: Foto2
AH->
Root stimulator
Enzim+
Grow/bloom excelerator
B'Cuzz(Atami)->
A+B Soil(BIO)Davky se daji prekracovat az na 7ml/l

Kvet:
AH->
Enzim+
Grow/bloom excelerator
Final solution
B'Cuzz(Atami)->
A+B Soil(BIO)
(za ty hnojiva dekuju Expirymu)

......Torm

Old Post 18-01-2008 v 17:53 PM
Torm je offline   Profil uživatele Torm   Find more posts by Torm   Foto galerie člena Torm   Click here to Send Torm a Private Message   Add Torm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

a čím budeš svítit a odváděd vzduch a přivádět smím-li vědět?

Old Post 18-01-2008 v 18:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

COOLTUBE 125mm
Ventilátor RUCK 355
Pachový filtr 355m3/h
Předřadník Gib PRO-V-T 400 W
Výbojka GIB Lighting Flower Spectre Deluxe 400W Růst
NAV-T 400 SUPER 4Y Květ

jinak muj 1 indoor http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

......Torm

Old Post 19-01-2008 v 10:08 AM
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Akorát Thorme nechápu, proč má zvlášť na růst výbojku, která je taky určená jenom na květ. Podle mě by stačila jenom jedna z nich.

Pojedeš teďka už ten scrog?

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 19-01-2008 v 12:36 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Ja kdyz jsem to obednaval tak jsem hledal zvlast wybojku na rust a wybojku na kvet...bylo mi to i takle doporuceno...a jelikoz jsem o tom vedel uplny prd tak jse si nechal poradit...ne nepojedu jelikoz jsem si wybral takowej mix rizku co by se na scrog nehodily(nenapadlo mne ze musim vybirat rizky podle typu pesteni)..takze to pojedu az pristi growe a vyberu jen rizky co se hodí srog........

......Torm

Old Post 19-01-2008 v 13:46 PM
Serotonin
Nový Člen

Karma uživatele Serotonin - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

tak držim palce..

Old Post 19-01-2008 v 15:16 PM
Serotonin je offline   Profil uživatele Serotonin   Find more posts by Serotonin   Foto galerie člena Serotonin   Click here to Send Serotonin a Private Message   Add Serotonin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

tak naky fotecky po 1 tydnu rustu...
teplota den:23
noc:19
vlhkost kolem 70 az 90%...

......Torm

Old Post 20-01-2008 v 14:56 PM
fenor
Stálý Člen

Karma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

zdravim jaky tam mas substrat ? a jak sou velke ty kvetniky ?
jinak je to pekne ... jo a jeste ty rizky
edit: ten rozvod je vychytanej ..

Naposledy upravil fenor 22-01-2008 v 19:49 PM

Old Post 22-01-2008 v 17:54 PM
fenor je offline   Profil uživatele fenor   Find more posts by fenor   Foto galerie člena fenor   Click here to Send fenor a Private Message   Add fenor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Hezký Torme a nemůžeš mi vyfotit ten parní rozvod v akci?

Stres - Lidé a zvířata

Old Post 22-01-2008 v 19:35 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

fenor: cuz tak kytky jsou WHITE RUSSIA ,MONTAIN JAM ,NORTHERN LIGHTF jen newim co je co jelkoz jsem bral 7 rizku a 2 si bral kamos...a nekterych jsem nenasel popisek...takze poznam lip az budou starsi...coece ty kvetniky ted presne newim budu se muset podivat a jako substrat pouzivam od Plagronu royality mix ...
dik funguje super...hadice me stala 50kc...super se sni da manipulovat a ma koncovku ketra sla nasadit na zavlazovacku...dodam foto...

Calzoneiky moc ...jj foto dodam..

peace

......Torm

Naposledy upravil Torm 23-01-2008 v 17:18 PM

Old Post 23-01-2008 v 17:07 PM
mitfara
Nový Člen

Karma uživatele mitfara - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Zdur chlape.... Párovod... Mám ten samej jen to na kytí foukám přímo a je to super... Vlhkost 90% uz je dost... Jinak at rostou

Čenda jest jméno mé, grower ze mě nebude Peace and Grow

Old Post 24-01-2008 v 09:04 AM
mitfara je offline   Profil uživatele mitfara   Find more posts by mitfara   Foto galerie člena mitfara   Click here to Send mitfara a Private Message   Add mitfara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Cuz all taky naky news foto po 16 dnech růstu.
Teplota den:24
Noc:18
Vlhkostd 70 do 80%
Jako postrik pouzivam Bio Alegen...funguje super...rada od Expiryho...postrikat Bio Algenem a za par hodin postrikat znova jen vodou.. kytkam se to libi

JO ta mala kyticka tam to je jen takowej hokus pokus

......Torm

Naposledy upravil Torm 28-01-2008 v 18:53 PM

Old Post 28-01-2008 v 18:46 PM
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

Ahoj wšem tak jse se konecne dokopal neco nafotit...kytkam se zatim daří dobře akorat mi prijdou naky zakrnelí.jen jedna je o trechu prerostla..super teplota,vlkost a zadny skudci
Teplota den:23
Noc:17
Vlhkost 50%
Kytky jedou 5 den květu
Windal jsem zavlazovacku a prestal s postrikama....

......Torm

Old Post 13-02-2008 v 15:38 PM
Calzone
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

Kámo neblbnou ti měřáky? Mě se nezdá, že by ti to bez zvlhčovačky udrželo tak vysoko vlhkost, když bydlíš v paneláku a tak nízká teplota v noci si mi taky nezdá.

edit:
ok, no to tam musíte mít sakra zimu v té kuchyni. Já mám v noci 23°C, ale je pravda, že mám taky asi slabší ventilátor.

Stres - Lidé a zvířata

Naposledy upravil Calzone 13-02-2008 v 15:59 PM

Old Post 13-02-2008 v 15:48 PM
Torm
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Skřín je v kuchyni...a je tam nonstop otevrena vetracka a byt mam nad chodbou takze tam silene tahne....cim mensi teplota tim vetsi vlkost...dostal jsem se i na 15 stupnu kdyz wenku mrzlo.....

......Torm

Old Post 13-02-2008 v 15:54 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:56 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-10-2017 - Můj první Indoor. - 3 odpovědí
03-08-2017 - Můj první indoor - 30 odpovědí
25-07-2017 - new indoor - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás