Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hello everybody!
Takže konečně sem se dostal k tomu abych nafotil pár nou nejmů které mám na políčku.sadil jsem je v polovině dubna a teď dosahují uctihodných 2 metrů.
Půda: Zahradnický Substrát
Pohnojeno asi 3krát wuxalem super, koncentrace 4 ml na 2l
CCa před 14 dny začly kvést což mě docela hodně potěšilo
Pěkný kytky Tady sem našel něco o koncentraci těch slepičáků. Stačí hledat.
"z hlavy Jay-jay"
tož asi tak...
vem kýbl a naplň ho do půlky slepičákama a zbytek dolij vodou.nech tak týden odstát, přikryj to a nech kvasit.výslednou močku mixuj nejprve v dost velkém poměru s vodou.já jsem na začátek dával i 1:20 a sleduj kytky,jak to dávají.pokud se nezačnou pálit,tak to snižuj,já na konci rubal dvoumetrovým kytkám i 1:5 a chrochtaly si
Jelikož jedu ještě jeden out tak jsem neměl čas za kyti chodit a tak sem nazaštipoval jenom jsem tak po měsíci růstu začal hnojit wuxalem. a najednou sou z toho takový obři že se nestačím divit
To že začínají kvést mě taky překvapilo,domnívám se že je to tím že to nejsou originální semena ale je to už tady jednou pěstované tak když jsou dobré podmínky tak to kvete dřív- pokud máte jiný názor tak napište
to je taky pravda,je to no name je to prostě trochu shit,nemůžeš srovnávat orig modely s tady tím,ale ze spodu se to větví dobře, pudu něco nafotit a ješte sem zjistil že kolem políčka běhají divoká prasátka
taaak mame tu nejaky ten update, sice toho neni moc vidět,jelikož sem to fotil mobilem, ale přesto je na co koukat, kytky dostaly papaní v podobě kristalonu jahoda,paličky začínají hezky vonět a bobnat,už aby to bylo doma