Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslím že nie ved pôda je dostatočne hlboká a voda má kam vsakovať a rastlinkám to po tých tropických horúčavách len prospeje..
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
sakra jak bylo sucho tak mi kytky skoro uschly, proto jsem ucpal v kyblech diry na odtok vody a poradne jsem je poleval a ted prsi a prsi a koreny mi asi zacnou hnit a kytky se zbrzdi, doufam ze maji odolne koreny
spíš se bojím aby to neopršelo, ta právě se tvořící prskyřice, ted je na to asi ještě brzy ale kdyby takhle chcalo třeba za měsíc tak to je dost blbý, přikrýváte někdo kytky?sem si říkal že bych jim udělal takovou mobilní stříšku...
taqy u nás dlouho(tyden) prselo. hlavne sem se bál(jak uz tady je nadhozeno) o zahnívání kořenů ale kdyz pred tydnem dest skoncil sel sem se kouknout za kytkama a byli v pohode dokonce se preply na kvet a na druhym poli zas kytky po desti pekne vyrostly tagze sem z destem spokojenej
Jinak pomohlo vam ted to pocasi prepnout kytii na kvet?
Mam samou outdoor genetiku.Ale sazenou pozdejc,tak zacatkem cervna a jeste nic moc nekvete.
Da se to nak urichlit? THX.
Free_tekk: Nespechej, ono se to prepne. A urychlit se to da jedine tak zatemnovanim, ale jestli to mas nejkde venku tak se ti to bude asi spatne delat. Pises ze jsi je sazel pozde, tak ti aspon jeste povyrostou...
peace