Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahooi, chtel bych se optat, kdy muze rostlinka zacit nejdriv kvest po vysazeni (pocitame od zasazeni seminka do substratu) ? Jak musi vyrust (do jakeho patra) ?
Diikec
Nie je 30 dni malo? Ved len kym to vyklici zo subratu ubehne nejakych 7 az 8 dni, nie? A potom za tych dalsich 22 dni nenarastie az tak vela, ze by uz mohla prejst do kvetu. Ja by som skor povedal, ze 50 - 60 dni. Ak sa mylim, opravte ma.
Původní příspěvek od Ono Nie je 30 dni malo? Ved len kym to vyklici zo subratu ubehne nejakych 7 az 8 dni, nie? A potom za tych dalsich 22 dni nenarastie az tak vela, ze by uz mohla prejst do kvetu. Ja by som skor povedal, ze 50 - 60 dni. Ak sa mylim, opravte ma.
30-35 dní je minimum,kedy rastlinka dospeje a je schopná kvitnúť.Síce som to neskúšal,ale všade sa to píše,tak hádam na tom niečo bude a že som to nečítal len na jednom mieste
Původní příspěvek od Tekk A jak je asi velka za 30 dni ? Ja tenhle rok pestuju poprve a mam sazenicky teprve 5 dni v hline ... takze tam mam 4 listecky Tak me to zajima
Nektere odrudy uz behem periody 18/6 vyhodi tzv. preflowers. V mistech kde vyrustaji ze stonku listy, zelene tobolky se dvema bilymi vlakny. To je znak, ze jsou pripraveny kvest.