Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja mam tak 2 jisty mista sehnal sem hafec seminek od par lidi ty nej modely no name a mam i Jacka Herera a blue mistic a ted na posledy sem sehnal za daco asi 40 seminek citrala tak se uvidi no namu mam asi 800 tak chci dat aspon 400 jich viklicit tak uvidime co z toho bude
Foxan: už se těším až budou naky fotoz, zvlástě pak na Top44ku, páč sem ji loni zkoušel venku(seeds od Nirvany) a byl sem zklamanej (nechtěla dozrát)-ale to rostla v nížině=>ty říkáš, že jedeš na horách tak by to mohlo být lepší. no uvidíme, náš čas teprve příjde....
Loni jsem jel taky v lese, byl to můj první out. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=16798
Sice se mi to moc nezdařilo, ale něco z toho bylo a hlavně jsem se poučil. Letos to taky vidim většinou do lesa. Něco možná taky mrsknu do kukuřice. Ale ještě uvidim.
Jinak, ale letos pojedu podstatně míň rostlinek než loni. Musim se totiž krotit - ono každodenní hulení moc dlouhej life a železný zdraví nezaručuje. Takže mi stačí jen pár, abych si mohl občas povyrazit.
Nicméně budu s napětím sledovat tvůj thread a až nadejde vhodná doba, tak taky založim vlastní. Asi taky pojedu trochu podle tebe, ale nejspíš o něco pozdějc. Chci si počkat na stálejší počasí, i když kdo ví, jak bude.
Jinak jsem se tě chtěl zeptat, když jsi už pěstoval v lese loni s kámošem, jak jsi chránil kyti před zvěří? Já jsem si "vypůjčil" od lesáků pletivo, co dávaj kolem stromků, ale holky pak měly málo místa a srnky stejně pak okusovaly alespoň větve, co vyčuhovaly. Letos přemýšlím, že vezmu laťky, natřu na zeleno a provazem to obmotám kolem dokola - takže z toho udělám takovej provazovej plot. Jenže to zas zabere víc prostoru a tudíž to bude víc nápadný. Nevim. Jestli máš nějaký jiný fígle, tak pls. napiš.
Jinak ti přeju hodně zdaru.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Hodně štěstí. V loni sem měl taky něco kolem 120 semínek, Ale z toho mi vyšlo 80 sazeniček. V lese sem sázel jednou a naposled, jelikož cesta byla hodně shitová a vůbec mi to nerostlo(málo slunce), ale bylo to zase kousek od řeky. Každoročně si řikám jak si udělám min. 4 pole a nakonec sem tak línej, že si udělám 1 a sem rád. Tak ti přeju hafo ůspěchu. Pic
Foxan : já už zasadil 17 kytek skér a 4 kytky obyček...
Jinak jsem si ještě objednal Super Skunk z SeedBoutique, který by mi už brzo měly dojít domů.Chystám 2-3 pole...
Tak už ať je to jaro !
2:Foxan
Porastu o dost ale zbytocne by som to nepredpestovaval budu mat slabe stonky a budu vysoke pokial nebudu mat nejaky ofuk..podla mna je to dost skoro..radsej si pockaj az na duben-kveten a potom v kvetnu 12-14 traja zmrzli tak na nich pozor!!tak nech ti to vyde a zbytocne sa neunahli!
ahoj zaSa
2:Zelda.cz
ja mam doma malu kyticku asi 15cm a s tou stonkou to nieje bohvieco a este k tomu je dost vytiahla...slnko svieti malo a este k tomu aj sem tam snezenie...podla mna to nieje moc dobry napad...ja si pockam az bude pekne slniecko svietitnech sa vam dari ahoj
ja za okno dam najskor ku koncu marca,lebo sa mi zvykli stonki natiahnut a polamat...radsej budem opatrny a snehu je vonku stale mrte vela,tak mi to neujde.a teraz si pri jarnom sadeni nasadim zopar Pot of gold kedze sadenie zeruchy, chrizanten, klincekov a fialiek nie je az take zazivne
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
nazdar vsetci.ja som tiež nasadil za okno asi pred týždňom.myslíte že im to neprospeje?nepomohol by im vapnik?myslim škrupiny z vajec odstáte vo vode?neviem, niesom až taký skúsený. tak mi poradte. :-) rastu zdar
Zdravim Foxane. Dnes jsem se byl trochu projít po lese, že bych snad někde vykopal první díru pro svoje budoucí topoly. Ale zatím to k tomu není. Nevim teda v jaký oblasti a nadmořské výšce bydlíš, ale tady u nás +/- 450 m nm. je v místech, kde chci pěstovat ještě dobrej metr sněhu.
Je třeba aby se oteplilo, trochu zapršelo a pak ještě víc oteplilo. Pak to snad sleze, ale stejně, i kdyby teď už nesněžilo, bude to ještě nějakej tejden trvat.
Asi ještě chvíli se vším počkám.
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!