Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec lidi. Tak mě napadla jedna myslenka kdyz jsem premejslel jak na jare zasadim. Napadlo mě poridit si zahonecek peknich kiti, ale. NEsmi byt vyší než 60cm aby si toho nikdo nevšim. A tak bych se chtel zeptat jestli by nešlo na jare narizkovat par rizku indoor, nechat je povyrust cca20cm a pak je v klidu v cervnu soupnout ven?
Jasne, proc by to nemelo jit? Je pravda, ze ten presun indoor -> outdoor je pro kytky trochu sok (hlavne asi quli zmene svetelne periody a intezity svetla), nicmene to podle mych zkusenosti rozchodi. Po presazeni ven tak 14 dni skoro nerostly, ale pak se vzpamatovaly.
Navic se ti to bude pekne vetvit uz od zeme, coz je vysoce zadouci kdyz chces udrzovat keriky nizky.
Chtěl jsem se zeptat chtěl bych si v březnu začít předpěstovávat sazeničky na out a bylo by to pod 70w sodíkem,nemůžou nastat nějaké problémy po přesazení ven?předem dík Vyhulda
Mě by spíš zajímalo jestly ste někdo nezkoušel v normal pěstírně nechat kytki nakvést a pak je dat treba v dubnu ven aby dokvetly venku a daly se sklidit dřív? (outdoor uz silně dochází a indooru je málo-pokud nákej bude)
:-)) no myslim ze to je zbytecne,predpestovat ano ale davat kytku v kb¨vetu ven?!?to uz ji rasdsi dojed ne?!?
4 highmat. ty mas doma misto na metrove kytky?!?Na par by se naslo ale predstava jak se brodim skrz dzungli gandzy k posteli je znacne komicka..uz takhle mam v pokojiku bordel ze se biojim slapat na zem:-D
hmm.Ja som to raz predpestoval asi na vysku 15cm. Pestovane pod sodikom.Potom som to exportoval von a asi 10kuskov mi poslo.Ostatne sa nastastie spametali,ale doteraz nemam objasnene,ze peco umreli. Mozno to bolo tym ze sa u mna mali az moc dobre a potom sli do terenu.Teplota za mojej vlady bola v skrini 30cm a von som ich dal ked bola teplota cca 20stupnov.Mozno tymto faktorom.
Vyhuldovi a ostatnym odporucam vypestovat a sklidit v skrini a rastlinu potom zbavit sisiek a vacsiny listov.Potom pridat dostatok dusiku a supnut to vonku. Zacne opet rast.Vraj bude potom vacsi vynos.Tento sposob sa da aplikovat 3krat po sebe. Neskkusal to uz niekto?
hledal jsem, a hledal a hledal... Našel jsem spoustu topicků ohledně pěstování, i předpěstování, ale nikde jsem něnašel jak je to nejlepší. A proto se chci zeptat, jaká watáž stačí na vydatný předpěst na out. Předem dík :-)
Záleží na tom, kolik toho chceš předpěstovat a kolik jsi schopen do toho investovat. Pokud chceš vyloženě jen předpěstovat, tedy zasadit někdy v půlce dubna, dát to na měsíc pod lampu a hned po zmrzlých ven, bohatě stačí 125W úsporka, pokud ovšem nechceš mít 80 kytek.
A když to tady projedeš pořádně, určitě tu najdeš pár topicků, kde si groweří předpěstovávají na ven jen pár kousků pod úsporkou.
Já osobně také plánuji úředpěstovat kytky na out. Ale kytek bude tak max 10, zbytek budou papričky, rajčata, stévie atd...
No jde mi o cca 10 kytek, z čehož budou 3 AFka na balkón zbytek pude ke kámošovi do foliáku... A čistě jenom o předpěst na ten měsíc no cca... Já uvažoval na 200-250 MHčko.. Se stavbou předpestovacího boxu problém nemám jde mi spíš právě o volbu správného osvětlení... Takže diky moc za odpověď, dám tam 125W :-)