Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosim vas lidičky... poradite mi nekdo ? chystam 6x bubbler... asi 8litrový kýble... ale vubec nevim KDE a JAKÝ sehnat mopresory... (nebo jak se tomu rika) poradite mi prosim !?? ;-) co nejlevnější... třeba 1 pro všech 6 kybliků... díky moc... předem
no to že to budeš prodávat neřikej ani nenaznačuj... a řekni spíš že chceš vypěstovat nějakou novou bomba odrudu a takový ty keci jak se o to zajímáš...
tesneni na okna a dvere je presne to co clovek potrebuje. ale je treba to nalepit fakt precizne, pripadne nejake listy zevnitr (do dveri). je to tezka prace, poradne skrinku utesnit
To aj do tej novej skrine chceš dať len tých 60W v úsporkách?Ja som pestoval pod 90W a.....však pozri sám(ak sa už nestalo).Ale už som kúpil 70W sodík,tak uvidím rozdiel,ak bude.Skúsim nechať rovnaké podmienky(genetika,substrát,hnojka).
btw,9W ani nekupuj,aspoň 20W a viac,9W svieti strašne slabo(používal som na hubky).
Ja si nesťažujem,len tých 60W mi príde málo na kvet.Na rast v pohode(samozrejme nie v nejakej veľkej skrini na metrové kytičky)
Húlim to a je to v pohode,ale šišky nie sú nejako moc tvrdé,povedal by som,že také redšie,ale záleží aj na genetike.Peace!