Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak se pochlubte sadaři, kolik kytek jste letos zasadili a co to máte za odrůdy. Já začnu: mám 11 kousků, z toho 10 New purple power a k tomu 1 Mazar. Ten je sice indoor, ale zatím se mu pod sluníčkem líbí. A co vy?
18 kytis venku, vsechno noname namrd jak svin , jinak doma v truhliku 2 seminka z koupenyho gcka, letos to vypada slibne, ale jak se rika, nechval sklizen pred podzimem ))
5 holland hopů, 2 power planty, 3 křížence hindu kushxwhite giant a 2 nějaký nounejmy. První 3 jsou f1.
Zatim rostou pěkně,některý až moc rychle tak mam podezření že to sou samci.
Nazdar ja mam iba jednu rastlinku. Je to no name. Ale urcite ma nejake meno lebo z minuleho roku mastilo z toho zakerne.Rad by som si zohnal nejake znacky. Ale da sa verit tym predajcom semien???
Původní příspěvek od durii007 Nazdar ja mam iba jednu rastlinku. Je to no name. Ale urcite ma nejake meno lebo z minuleho roku mastilo z toho zakerne.Rad by som si zohnal nejake znacky. Ale da sa verit tym predajcom semien???
Prodejcům na internetu určitě!Na Growru bych si dával bacha.Kupuj jen od členů,kteří maj povíce příjpjevků nebo víc karmy.Takový člověk sice není zárukou spolehlivosti, ale rozhodně máš větší šanci že tě neojebe.
Rozhodně bych nevěřil členům Cliche+Střihoruký Edv.,teří maj pár příspjevků a cpou na prodej pochybné genetiky.
Jestli chceš spolehlivé adresy tak dej hledat Seedsbanky a vyjede ti bambilion odkazů(nebo FAQ).
--------------------------------------------
Jinak abych nebyl offtopic tak já mám zasazené: 3x Mazar
5x Jack Herer,8x Noname+obrovský pole(tipuju tak 20 kytek na m2) semínek(mix),který sem rozházel na louce na Hash.
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
Já tento rok sadím jedině v kukuřici poněvadž se tady strašně krade a kukuřice poskytuje alespoň trochu anonymity. A teď ty čísla. První várka 100 kytek (zhruba 50 MegaGood(kvalita ale noname) dalších 50 (horší taky noname). Peace.
Tahle republika je obšancovaná posedama. Posed kam se podíváš
Jsem začíátečník, mám 5 kytek ale jakýho druhu, no to vám neřeknu protože jak jsem říkal tak jsem začátečník.Ale šity to snad nejsou protože mi je dal brácha a ten nehulí sračky.
dobry den
pridam taky svou hrstkou par kyticek.. AK-47 3ks Durga.. 1ks
mel jsem jeste dalsich nekolik (buuuuuu) kytek ktere me ale zakerne znicila kombinace 30stupnuC+foliovnicek+marka ktera je vykourena na kost a zapomnela to zalivat 3 dny....
Tak ja jelikoz chci letos splnit cil, kterej za me stanovil kamos(40 zavarovacek)...-tak mam na jednom policku 35 kyticek, na druhem 15 kytiz... dale este 50 nerozsazenejch kyticek...no a este pred tejdnem sem daval dalsich asi 100 seminek do velkyho kvetniku -ale tejden sem je nevidel, tak nevim kolik jich vylezlo...Dnes sem byl hodit 40 seminek do kukurice...Dale valim este 5-krat kybliky , v tech je 3-krat PwP a 2-krat AK-47 -(vse z rizku).... no snad toho bude vic nez 40 zavarovacek...