Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bohužel sem ai tak před měsícem vysadil 4 kytky do 15l nádoby, poněvadž je nemám kam dát...Asi je to blbost no, ale každopádně bch se chtěl zeptat jestli těm 4 kytkám bude tolik půdy stačit...a jestli ne tak co s tím???Dik za odpověď
Ja bych videl problem v tom ze jestli budou treba dve silnejsi a vetsi
tudiz budou mit vetsi koren system nez ty druhy dve a budou jim uzirat ziviny.Je to podle me dost pravdepodobny,lepsi je zasadit zvlast
Te hliny by urcite vic neskodilo,ale jestli si nemel jinou moznost tak bych to zkusil a uvidis vysledek.(mozna by neskodilo je rozsadit,ale jak uz si psal nemas kam a taky zalezi jak sou velky,jestli by to nebyl
moc sok)
Určitě to rozsaď do květináčů v rozmezí 5- 10l. Podel tvých možností.. ty kytky by ti takhle asi moc nevyrostly ,nebo jak už zde bylo řečeno by vyrostly pouze ty silnější....
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
nebo je za 14-21 dni přesad do většího kyblu a ohybej je dej jim živiny a nemusíš je rozsazovat nebo je rozsad ale pozor je to obcas nebezpecny-mužeš porušit kořenový systém a kyti se ti zastaví.. peace
já to pochopil tak, že myslel ohýbej ,aby se do sebe nemýchali a rostla si každá svým směrem.....
Ale radši to přesaď už teď. A s tim kořenovym systémem se neboj... mně se to stalo taky ale kyti se do 10 dnů vzpamatují a poté rostou zase "jako z vody...."
Přesaď to....
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
Myslíš že úplně všechny???Nebo tam můžu nechat třeba dvě ty nejslabší?Tyjo ale s těma kořenama to bude docela hlauz pač ty kytky sou fakt mrtě blízko sebe..Mám normálně nožem okrájet kole kytky půdu a vyndat??A nebo opatrně vyndat všechno??Dikes Martin