Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No moje cesty na podzim se sklizní jsou docela stresový.
Jelikož kytky doma věším kořenama nahoru tak je musím utrhnout cely no a jelikož nevlastním auto tak snima musím jít pěšky.
No a to jsou vždycky stresy ,když jsem loni běžel s pytlem a z něj ještě koukalo tak 1,5m kytek a kolem jelo auto tak jsem s tím pytlem skočil do pole s kukuřicej který bylo vedle. Auto přejelo a já vylez a další no a tak pořád. No cesta to byla psycho. Jo a nazávěr jsem zapomněl dodat že když jsem měl tak 2/3 zasebou tak za mnou jel nějakej ciklista , ale já jsem ho neslišel a tak jsem šel dál až když mně předjel tak jsem pohledem zjistil že to byl policajt znašeho města.(obce) No a na druhej den jsem seděl v parku celej štastnej že to mám pod střechou a skoušel úrodu no a vidím ja jde ke mně ten dotyčnej polda. Zastavil se u mně a pravil. NEMÁŠ OHEň a já v tom rozčilení vytáh špeka.A von na to: NO TO JSEM NECHTĚL , ALE VČERA JSEM KOUKAL ŽE ÚRODU MÁŠ PĚKNOU. Jelikož jsem nevěděl co říct tak jsem něco zamumlal a podal jsem mu zapika a tak si zapálil a odešel . Na druhej den jsem to říkal jednomu známímu a ten ,že at jsem v klidu, že ten polda taky hulí. No tak jsem měl snad kliku. NO A PONAUČENÍ JE :MUSÍM SI KOUPIT AUTO
+ =
No no to psycho je brutal poznam to na vlastnej kozi no s tym rozdielom ze ja zazivam vacsie psycho ked rastlinky vynasam z domu,newiem preco ale fakt mam obavy som opatrny a ked niekoho v dialke vidim hned zaleziem do nejakeho kriku docela haluz a ked si k tej ceste ubalim i jointa tak sa spravam ako Specialny agent,ale dobre neni ze mam pocit ako keby ma vzdy dakto sledoval neviem ci aj vy ostatny no ja vzdy...Minuly rok som zazival uplny brutal nasiel som si fest dobre policko asi 200m od jedneho domu a az casom som zistil ze tam byva fizel,tak som si isiel na pole a vidim to "nadherne"policajne auto,hned som si povedal ze "toto snad neni mozne kurwa" a vies si predstavit ake psycho som zazival zakazdim ked som tam isiel???Niekedy som tam chodil len opity aby som odbural tie stresy.
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
No a nebo byl mazec když jsem běžel s úrodou z jinýho pole který mám uprostřed výběhu pro krávy (je tam takovej malej ostruvek) No ale voni to vlastně nejsou krávy ale bejci no a když už jsem odcházel tak se náhodou ohlídnu a za mnou je ten bejk . No tak rychle jsem ještě neběžel.
tak si pořiďte letdlo a je po problémech.... nebo třeba tank
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Původní příspěvek od CHOURIS No a nebo byl mazec když jsem běžel s úrodou z jinýho pole který mám uprostřed výběhu pro krávy (je tam takovej malej ostruvek) No ale voni to vlastně nejsou krávy ale bejci no a když už jsem odcházel tak se náhodou ohlídnu a za mnou je ten bejk . No tak rychle jsem ještě neběžel.
no bud rad ze si nebol v tom ze su to niake cudne kravy s jednim vemenom a nesnazil si sa ich podojit
jo lidi sem zvedaf jak to ponesu ja ja to mam tak 5km od baraku a jak ja to budu sundavat z tech stromu ale asi premejslim o to ze to v ty korune normalne obrcebny povesim kdyz tam nebyla videt kytka normalne tak tam snad nebude videt obracene a pak ji i na tom strome ostrikam a nakazu do batohu a pak to snad ponesu
a nebo bych vam poradil bezte rano tak okolo4-6 hodiny pochybuju ze tam budu flojdi vencit svoje cokly a je to
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
tak auto he holt auto nacoivat pokud mozno az na pole .)) a go home, vse ma ale svy uskali, jelikoz co kdyz prijde slinicni kontrola a vy budete muset ukazat rezervu k autu, ja ji asi jako 99% z vas vozi v kufru a co potom delat kdyz otevrete kufr a tam mate kytek ve vetsim nez kilovem mnozstvi .)))
nazdar marklari ja marklar mam rad marklar. My tu na marklare stale tahame marklar. Velmi nam chuti marklar.az az ze sa zneho zmarklarime. Majsa smejsa marklar
Původní příspěvek od Marklar nazdar marklari ja marklar mam rad marklar. My tu na marklare stale tahame marklar. Velmi nam chuti marklar.az az ze sa zneho zmarklarime. Majsa smejsa marklar
:-D Mě při cestě ze klizně potkal hajnej...A ptal se..Co to je? Já: No..Coby..A on:Tráva? a já: no! A on: Dej mi trochu! Sem mu dal paldu,pozdravil a oba sme byly happy :froog:
I like you.. Love me too. Do you love me? Yes,I do!
.Ja to robim tak,ze mam velky batoh 80litrov + 15 litrov ciapka...(trek sport - patagonia80).No,palice trebars do igelitoveho vreca aby si si batoh z nutra cely nezalepil zivicou (priskyrici) a sup s tym dnu...pravda je,ze pokial toho je vela,musis sa vratit aj niekolko krat,ale nie je to vidno...takze pokial ta niekdo fakt nezacne nejak vazne checkovat,tak mas vyhrate...vela zdaru
to onrejblesk: dufam,ze si to nemyslel tak,ze to budes tam vonku na tom strome aj susit,to by fakt nebol dobry napad...
2 Krishna :proc by to venku neslo??(ja newym ale myslel sem ze by to mohlo bejt OK)
2 Hollister: jo ale ja tam pudu s kamosem to by bylo OK a wemu baterku bo neco takovyhoale sem zvedef jak rano ve 3 vstanu(psycho) a vyparim se z baraku(haha) ale ja to nejak dokazu ale stejne nejwetsi psycho bude v ty tme hledat ty stromy kdyzja sem rad ze je najdu ve dne a jetste je hledat f noci
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
to ondrejblejsk:...to je jednoduche,na susenie potrebujes suche,tmave,relativne chladne miesto.Susit to v teple,svetle, popripade na slnku je najlepsia cesta ako prist o obsah thc v rastline
...vplyv tepla a svetla...po dosuseni dokonca aj vzduchu znizuje obsah THC v materialy.Preto je dobre susit tak ako som ti pisal vyssie.Co sa tyka pudy..tak ta je uplne ok,pokial ti tam neprsi ,je idealna.Pre vyssie zmienovane dovody sa odporuca skladovat nasuseny material hermeticky uzavrety (bez pristupu vzduchu),na relativne chladnom tmavom mieste...