Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, tohle se mi oběvilo na listech, nevím čím to může být. sou to řízky starý asi 14 dní, 1 hnojený 1/3 krystalon start, Ph neměřím a sodík (250W) je od nich dost daleko. Díval sem se tu na groweru a nic takovýho sem tu nenašel ani ve vzhledových změnách na kytkách, ani v hledání. prostě nic podobnýho..co to kua je. Pls. poraďte...
prwni fotka wypada na spaleni teplem merils' teplotu?
druha fotka mozna wysileni pri tworbe korinku to je normalni nebo spaleni ziwinama jakej mas system?
je to normálně v hlíně... a myslím že teplotou to nebude, ten sodík je od toho dost daleko... z ničeho nic se to tam oběvilo a "žere" to kytky, mám 4 a je to na všech
Tak takhle to na těch listech začíná, takovejma malejma flekama až to "zežere" celej list.... nevíte jak to mám zastavit ? ste tu fajn kluci a holci, tak by ste mi mohli pomoct... A ten krystalon jednou 1/3 dávky, mohlo by je to tak "zničit" ??? THX for all
jo to bude prehnojenim jo a kdyz uz sem tu lidi kytka se mi uz pod vahou listu polozila na zem to je v pohode ale jeste se nijek nestacil vyrovnat as ten list bliz k zemine mi ho neco vozira rano ta jeste byl odpolendne uz min a ted vesez uz je to jenom takova mala carka newy nekdo co mi to zere nebo co s tom je?
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
tak to dopadlo dobře, po opadnutí "chcíplejch" lístků a pár dnech zvyhlího sodíku a decentního zalívání odstátou vodou se kyky dali dohromady a už valí co můžou. THX fo all
hele lididi na jedny kytce se mi udelalo todle:: jako by vadne ale vody ma dost(doufam) na ty fotce to asi nei tak moc videt je to ta vepredu
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
-------------
no kdyz to bude prelite, tak to je na okrajich listu (viz. mokrej papir drzen za 1 roh v ruce), kdyby to bylo ve vyzive, tak bych rekl, ze to bude zacinat u zil zasobujich list, no a ma-li to byt plisen, muze to byt kdekoliv....