Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, jsou vhodne halogenove lampy?Zarizuju si skrin a sodikove vybojky se mi zdaji pro zacatek prilis drahe. Jsem v tomhle zacatecnik a nechci investovat do neceho co ani nemusi vyjit.Předem diky moc za odpovědi a připomínky...
halogenky ty tu kytku vytáááhnou hrozně nahoru a nic z ní nebude!!!dej na Sinuheta fakt mrdni tam usporku, ci zářivku a nebo si pořiď komplet sodík a můžes to vyměňovat s metalhalogenidem, spousta borců od sud to tak valí, v tom kompletu vyměníš enom tu výbojku...přečti si to tu a uvidíš co dál....hodně zdaru při pěstění
Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit
Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...
Dik moc, uz vim ze na tom setrit nema cenu, takze tam hodim sodik. Usporku tam davat taky nebudu, protoze kdyz uz tak uz. Uz to mam vsechno promyslene.Jedina vec, kterou jsem jeste nevedel bylo to sviceni. Ted uz vim, takze vam tady budu zodpovedne popisovat stavbu a pesteni.Budou i nejake fotecky. Zatim zdar....
Kubajs : zdravim.. halogenky su pre nase ucely nevhodne, pretoze nemaju potrebne spektrum.. Rastlina ti pod tym vyrastie do vysky, ale nevikvitne, uplne zbytocne vyhodene peniaze. A aby ich nebolo viac, tak si precitaj FAQ. Ja by som na zaciatok doporucul 150W a hydro. Zdar
Pro uplnej zacatek bych doporucoval spis to pichnout do hliny, ale nemusi to byt pravidlo, kdyz si troufnes hned na poprve na HYDROPONIC tak proc ne ze
Nawy: precitaj si cosi o hydroponii, potom bude zrejme, preco je hydroponicke pestovanie pre zaciatocnika jednoduchsie, ako soil. Uz len kvoli prehnojeniu, ak prehnojis zeminu je dost problem rastlinu presadzat najme v raste, co ju dokonalo stresuje. Pokial ju mas v bublaku, tak staci vyhmenit roztok...
SOs: Ale zase je mnohem jednodusi ji prave prehnojit. V hline to muzu celou dobu zalivat vodou a nehnojit vubec. Stejne mi vyrostou slusne kytky. Jako zacatecnik bych dal hlinu a hnojil uplne malinko. Alespon v pripade problemu budu moct vyloucit problemy s hnojenim. Ale ten rozdil je asi dost maly a kazdy ho vnima jinak. Tobe treba pripada jednodussi bubler. Ja jsem si na nej pro prvni pestovani netroufnul.
presne tak, ten kdo vubec nevi co a jak, radsi da hliny, ale je to kazdyho vec je pro nej lehci. Hydro/Bubler musis slozit/postavit zatimco hlinu jen nasipes a jedes! Ale jinak je Bubler urcite lepsi nez hlina !
ja to vidim ze zacnu s hlinou.O hydroponii nevim nic. Uz to pomalu davam dokupy. "Pouze" mi jeste staci sehnat vybojku a vse potrebne k ni a postavit pachovy filtr, utesnit skrin a muze se pestit. Jo a jeste nejake rizky sehnat .Ted pred Vanocema na to neni cas, ale po vanocich huraaaa na to.
Přeju hodně úspěchů s pěstěním, já sem strávil krásný silvestrovský večer "zabydlováním" :-) skříně. No a po tejdnu už mam venku 14 semen ze 16. Tak at to jde - tobe i me. Mej se.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.