Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
offtopic: v USA jsem pochopil proc se tomu rika skunk. Kdyz jsme sli lesem, ucitil jsem znamou skvelou vuni a tak jsem se ptal. A oni, ze je to skunk. Po chvilce vysvetlovani jsem pochopil, ze to smrdi a je to to zvire. Ale smrdi to fakt stejne
Ne, je to fakt. Snazil jsem se jim to vysvetlit, ale marne, fakt ty zvirata smrdi naprosto stejne. Uplne me to dostalo, protoze jsem v USA nic nemel a tak ve me svitla nadeje, ze nekde neco bude a ono je to zvire Rad jsem pobavil
Jasně, jenom bych se informoval,který modely se dobře zaštipujou,
aby z toho vznikly malý hustý keříčky, páč pod 70 W ti to do výšky-hloubky neprosvítí, tak je dobrý mít několik vrcholků jako kytici
a ne jeden vyčáblej hlavní stonek. Já takhle ve starý reprobedně pod 70w pěstoval dvě WW a radosti udělaly spousty