Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Outdoorva sezona zacina, na tuhletu vecicku sem na groweru cetl hodne chvaly, lec vetsinou dost povrchne, proto by me zajimaly zkusenosti jiz sbehlych outdooristu... (paneboze to je konstrukce )
Takze dneska sem koupil 100ml tohodle prirodniho stimulatoru v Globusu za 97,90. Mam k nemu ale par dotazu:
1) vetsina o tom mluvi jako o hnojce, von je to pritom jenom "doplnek stravy" , takze co pouzivate s bialgeenem jako hnojku? Kdesi sem cet ze vermiko je dobra org. hnojka (rozhod sem se pro org. cestu ), ma nekdo skusenosti s touhle kombinaci? Nebo doporucte organiku, ktera by mu dokazala vhodne sekundovat...
2) davkovani - zvolil sem zlatou stredni cestu 0.2% roztoku. Jakou pouzivate vy? A jak casto?
3) na jak mlade rostlinky aplikujete bialgeen poprve? v mem pripade mely vsechny 3-4 tydny
4) myslite, ze by to pomohlo seminkam k nakliceni, kdybych stejnym roztokem jako kytky jenom jemne poprasil toaletak ve kterym sou?
P.S. stejnej thread je i v indoor sekci,ale zakladam ho tady protoze skrin nemam a zajimaj me tudiz hlavne out-skusenosti
No hele, já ho (Bi-Algeen) aplikoval minulý rok speciálně na kytku zasazenou ze semínka až v červenci a měl jsem z ní dvoumetrový vánoční stromek a kytka rostla téměř doslova před očima, protože týdenní přírůstek se rovnal 30cm... Koncentrace 3% postřik + občas 5ml do 10l zálivky (ale jen tak jednou týdně). Na kytky, které už v té době byly vzrostlé a částečně nakvetlé to snad mělo také docela pozitivní vliv, palice rozhodně byly olepené až hanba Rozhodně můžu Bi-Algeen doporučit jak pro out, tak i pro in. Můžou se v něm třeba i smáčet čerstvé řízky pro lepší zakořenění, dá se použít i do hydra, cena poloviční oproti Phytaminu a účinky v mnohém shodné...
Kdyz zalivate s bialgenem, pridavate do roztoku rovnou i hnojku? Kdybych daval hnojku pred nebo po, sejne by se to smichalo v hline a delat treba den rozdil si nemuzu dovolit, protoze kytky nemaj takovou spotrebu a bojim se ze by uhnily...kvetniky momentalne vysychaj tak 4dny :/ Tzn primo mix algenu a hnojky mi pride jako idealni, de o snasenlivost s chemii...
Felipe k čemu ti sou listy? Než pořadně vzrostou tak je stejně ušmiknu a gdyž začnou palice tak vysadím bio-algen postřik a nasadím krystalon zalivka. Bi-algen zalivka tak max 1krat týdně víc si stejně neveme. A ještě jedna věc Bi-algen je nejučinějši když po aplikaci za 6hod zaprší. Davkuju:
zalivka: 6ml ----2l 2-3krát měs. ke každé kití trochu 2lna10kití
postrík: 2ml ----1l 5krat týdně + sprchováni čístou h2O
+zalivka krystalon 20g-30g/měs podle toho jak sou naučené
Puda:
spodek slepičince 10cm, do 2/3 hrabanka+hnuj, vršek hrabanka
Jo a pěstuju v pytlich ve skleníku 50l.
Lidi mam ,kytu venku a roste uz od desateho unora ted na balkonu,má už skoro půl metru ,ted řeším jeden problém s listama nevim jestli je mám odšmiknout a jestli teď nebo až v květu (šišky tam už sice rostou) , jestli všechny ,od spodu nebo vrchní ,vím že se to sem nehodí ,ale je poslední přispěvek toto okrajově nakousl ... TH'nX
proč ,no aby se to rozvětvilo atd. ,když já tam mám už hafl listů (kytka má tak 8 pater ,ve 3 jsou 4 větve) tak kdyby se to prostřihalo tak de víc světla atd.právě nevím ,listy sem nikdy nestřihal ,ale dovídám se tu ,že potom má kytce narůst víc šišek a td ,fak o tom moc nevim ,trochu to tu prolezu a lupnu sem report
Bioalgen Rulezzz sem postříkal sazenice...a během několika málo dnů jsou patrný výsledky...a nejsou nepatrný Heleďte a neni možný snim kyti nějak předávkovat (nemyslim vysokou koncentrací...PH 14 by asi dobrotu nedělalo...ale když bych to dělal fakt třeba každej den) vim, že to neni hnojivo,a koukám, že to tu postřikujete taky...nemálo, ale stejně? Pořád tu čtu o spálení kytek nadměrnou horlivostí, tak bych to nerad zažil na vlastní ... no když neee kůži, tak kytky.Dik.