Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěla bych se zeptat, bylo mi řečeno pokud vysadím kytky venku mezi kopřivama, že je kopřivy mohou opylovat? Co je na tom pravdy? To že jsou stejné čeledě vím, ale zda může kopřiva ( oprcat ) marihuanu ? O.o .. To je mi divné, když se i z kopřiv dělají hnojiva..
zdravim.zihlava a konope je podla mna dokonala kombinacia.ak to je pri potoku nemusis ani raz zalievat .a ak das pozor a nevyslapes cesticku tak ti to nikto nenajde.zihlava ma rovnaku farbu ako konope.je tam dokonale ukryta
Kromě dobrého maskování jsou kopřivy ohledně pěstování konopí prakticky na nic. Co jedině mohu doporučit, tak si natrhej kopřivy, dej je do kýble či konvce, zalij vodou a nechat 14 dní. Potom přeceď aspon na hrubo a máš dokonalé dusíkaté bio hnojivo. Ale zalívat s mírou a zředěné ;-)
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim
len pozor aby si sa s tym neoblial.ja som si s tym oblial ruky a ten smrad som z nich nevedel umyt tyzden.je to pekny sajgon ale rastie to po tom ukazkovo
já se třeba dřív bál, že mi to oprcá konopice už podle nazvu a že je to hodne podobny kéž by se daly zkřížit kopřivy a tráva. bych si vyšlechtil kopřivy s palicema jako trám