Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak dlouho vydrží namíchané v pet lahvi? Udělal jsem si 2 láhve těchto hnojiv a právě nevím jakou to má trvanlivost pokud už je to namíchané s vodou s upraveným PH. Jestli si to nemám namíchat jen přímo před postřikem a nebo je to jedno...
a ještě další věc... jak mám tyhle 2 hnojky kombinovat? Každá se má dávat během růstu každý týden ale vzhledem k tomu že je to postřik... Mám jako dávat třeba v neděli cropmax a ve čtvrtek phitamin?
Pokud už tu je podobný threat... tak sorry.. nemohl jsem ale o tom nic moc najít
cuss, opravdu se namichanej phytamin ci cropmax muzou uz za jediny den zkazit a zacit kvasit.. kytkam to asi nijak vyznamne neublizi, ale rozhodne to diky degradaci znehodnoti ucinek toho hnojiva.. mam osobni zkusenost s pouzivanim Phytaminu i Cropmaxu.. Strikam zvlast Phytaminem a zvlast Cropmaxem a to tak aby mezi postriky byly vzdy 3dny jako pauza, jinak kytka nestihne postrik zpracovat.. tzn. napr. pondeli Cropmax, ctvrtek Phytamin.. davkovani dodrzuju vesmes dle navodu.. doporucuju strikat za tmy, na kytkach pak nezustavaj fleky a dulezity je strikat na spodni strany listu.
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Zdravím, chtěla bych se zeptat na kombinaci Cropmax - cropspray s Phytaminem?
Mám kytky 3 týden na růstu a hnojím jednou týdně do hlíny + 1 týdně Phytamin.
Můžu ještě přidávat Cropmax ? Pomůže to něčemu nebo to spíš přehnojím ? Děkuji za radu ....
Původní příspěvek od Melory hnojky jsem dostala a mám jich takovou zásobu, že když je nevyplácám tak je budu muset po expirační době vyhodit ... takže je raději použiju ....
vyhazovat ani nemusíš..když je budeš mít v chladu,tak by měly vydržet..každopádně dávej míchej tolik hnojiva,kolik spotřebuješ,ponevač např. plagron-phytamin,když namícháš,tak ten den bys měla to namíchané hnojivo spotřebovat...lepší míchat tolik klik spotřebuješ,at zbytečně nevyhazuješ hnojky,aj když jich máš dost..stačí je držet v chladu a pryč od tepla
Nikdy nic nemíchat dopředu nebo do zasoby , to se jen skazí klidně druhej den je to zkaženy , podle teploty , darebaq hele lepši po 4-5dnech , takhle je to moc