Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Box - (š)25cmX(h)46cmX(V)52cm
Svetlo - 70W Hps Philips MASTER SON-T PIA
Tienidlo- home made
Odraz - biela folia z grow shop
Vzduchotechnika: - odtah sunon 92mmX92mm 12V 69m3/h
- prítah pasív
- ofuk -120mmX120mm pc vetrák 1X80mmX80mm pc ventilátor
Hnojky -plagron PHYT-AMIN a alga Bloom (zvažujem kúpu alga grow)
pôda -plagron Grow mix
rastlinky -3xsuper skunk 2x euforia 1xnoname
teplota a vlhkost - nemeraná čoskoro kúpim termohidromer teplota v pohode asi tak do 25C zatial a to i ked je hps tak 6cm-7cm od rastliniek ten sunon je fajn
Bohužial idem zo semien boli slúbené rezy len svilušky a biol ich zjedli. Chcel by som podakovat členovi ZivyKvet za 70W hps za sunon ventilator a tak isto za 2semená euforie bez teba by to teraz nefičalo
2xsuper skunk su už 10dní na svete bohužial ostatné semená som dal nakličit len nedavno a včera sa dostali už do boxu fotky budu iba mobilom a sem tam i digitalkou ale to až v kvete ked už bude čo kukat . tak to asi doteraz všetko .
Tak aspon napíšem čo sa deje v boxe :
2xEuforia su už vonka z pôdy. Staršie SS ká rasu krásne ale všimol som si že trocha žltnú(fakt len trocha od bokov a je to len take zfarmenie do žlta) listy ktoré sú viac na vrchu rastlinky možno to bolo tím že boly už bližšie k lampe mám len 52cm na víšku takže to chcem držat dole čo to len dá .kto má nápad tak nech kludne komentuje . podla vás by tomu pomohol phit-amin ? tak by som striekol ete dnes o 13hod ked nastáva v boxe noc THxC
tak som rad ze ti to vsetko ide ako ma a ze vetrak dosiel a ty si spokojny.... k tomu zltnutiu ti vela nepoviem kedze nevidim foto pises ze mas dievcata v plagron grow mixe tak nejakeho hnojenia by som sa zatial zdrzal!!!..... nehnoj to teraz nicim az ked sa to kusok rozbehne to z lahka prihnojuj...... grow mix mas predsa namiesany no nie?
A tu dvakrát tie večšie su euforia a doživaju sa 8dna bohužial jedna sa nejak nezmestila na foto ta najmenšia je len noname inak 3den žije a ešte tá stredná je moja posledná super skunk a je už na svete okolo 6dní
ZivyKvet : hnojit nehnojím totiž grow zložku zakupenu ani nemám.Phitamin som striekol raz na listy asi tak pred tyždnom ale to je v pohode tu sú len enzymy až sa nepletiem mne sa zdá že to mierne žltnutie je bud od toho že to menej zalievam lebo sa bojím že to prelejem alebo to že ten grow mix sa mi zdá až príliž predhnojení dikes za plus
fotky super skunkov č1 a č2 fotky sa my pomiešali tak len ich sem nahadžem maju 25dní za sebou už začinaju krasne vonat aj bočne vetvičky už pekne rastu spodne listy trocha zožltly ale čo už a nare su fotky...