Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak Vás tu všechny moc zdravím! Jsem tu nováček, ale už delší dobu se pohybuju po těhle luxusních stránkách! A díky hromadě příspěvků jsem se dal do pěstování idoor... Moje první sklizeň sice nedopadla moc dobře(250w-120g), ale napodruhý se vyvaruju snad už všem chybám... Poupravil jsem si svoji skříň a už mi jen chybí nějaký ty řezy. Proto bych rád uvítal kdyby se mi ozval někdo ze Západních Čech, abych to měl relativně blízko ) První řezy byli přes kamaráda z Plzně a nedopadlo to zrovna moc slavně... Proto bych se rád seznámil s nějakým pořádným matkářem, abych to pořád nemusel přes někoho řešit... Dík moc!
Ahoj. Hlavne nezabudni ukazat vysledky svojej "prace".
Inak mrkni do Bazaru, tam je slusna ponuka rezov od matkarov z Praglu, co mas urcite na skok.
Good luck. LJ
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!