Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prosim pomocte co nejrychleji dal sem ven substrát do toho sem dal kytku a mravenci ci tam udělali mravenště kytku vydolovávaj.znáte někdo nějakej přípravek co je zahubí? a kytka po něm nechcípne? nebo nějaký fígle tam mi prosim rychle napište
preco chces pazabijat mravcov?? Ja ich mam tiez pod mojou rastlinou a mozem povedat ze jej to pomaha. Jej korienky su aspon lepsie prevzdusnene a rastlinka si krasne rastie.
Kamaradovi mravenci na zahrade voddelali mladou tresen.Takze asi skodej.Treba mas jinej druh mravencu ktery naj jinou potravu.
Je treba to hlidat a kdyz kytka pujde do haje tak to tam povrazdit.Dokud to bude ok tak to nechat
Mam v kýblu mravenců hafo a musim říct že kytka frčí pěkne, docela líp než ostatní. To bylo dobrý,ale jenom do tý doby než si na ní začali v koloniích pěstovat MŠICE!!!!! 2-5 mravenců (podle velikosti kolonie) hlídá mšice a ty se mi vesele pasou na kytisz SVINĚ!!!!:-(
NEVÍTE NĚKDO JAK TOMU ZABRÁNIT???!!!!
Zdrawim !!! Mrawenci, zwlášt ti rezawí tu půdu oprawdu prowzdušní a dělayí yeště k tomu humus , takže yá bych tam naké nechal :-)))
Není to na škodu, kamarád si ye k wůli tomu koupil w nakem obchodě a chwalí ty malé mršky :-) Měy se !
Tak proč tam máš tu kytku ??? Ji přesed ne ??? A jestli to nepůjde, tak si zajdi do BauMaxu, nebo do něčeho podobného a kup si na ně chemku .. May se !
Já osobně s něma pokecám, smotnem brčko možná, ale rozhodně nikam neletím !
Ja bych ji tam klido nechal. Mnel sem kytku zamnerne zasazenou v mravenisti(a dost velkym) a kyti v pohodicce rostla. Akorat na ni nikdy neba ani jedinka housenka nebo nakej jinej hmyzzz.
K ty tresni> zapominas, ze tresen je sladka a mravenci sladky zerou
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
podle názorů tady členů ale mravenci kytkám nevadí (kolud na nic nepěstjou zrovna mšice, ale to není případ konopí). osobně jsem tyky nikdy nezjistil případ, že by mravenci kytkám ubližovali... takže ta chemka je zbytečná
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Mno, tak na konopi rozhodne msice lezou taky...a vetsinou je tam prinesou mravenci....jinak by konopi moc skodit nemeli...nesajou z gaani miizu-smuulu ani nevoziiraj plody nebo koreny...tagze dyztag max. lepove desky z baumaxu...apod. - prdnout kolem stonku a nic tam nevyleze a msice neprinese...pouzivam u ovocnejch stromu uz nekolik let
to KOLES: Mšice rozhodně sou i případ konopí.....
to Hellboy: Hned leti do baumaxu a koupim si ty lepové desky nebo co to je. Tak doufam že to pomůže. Dík