Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawím všetkých growers.Mam taky malý problém.Teda nie je to malý ,ale podla mna skôr velky problém...Ale k veci : minule ma tak kamoš pozval na šlúčika ku nemu domov.tak som povedal ,že jasne,že dobehnem....všetko išlo ako vždy až dokým som si nedal 2. prda.Sedel som klasicky, pohodlne na stoličke a dal si spomínaneho prda.ked som po nejakych 10 sec. vyfukoval dym,tak sa mi hlava začala akoby točiť(niečo take ako ked sa prudko postavýš,alebo podobne...).tak že si zavrem oči...potom som už len citil ako ma kamoš fackuje.Bol som nejakých 10 sec uplne mimo,proste som akoby odpadol.myslim že sa mi začinalo aj niečo snívať.kamoš vravel že to vyzeralo dost zle,že som mal prevratene oči a vraj som chrčal.Udajne to vyzeralo ako nejaky záchvat(taky ako maju napr. cukrovkari).Curovku asi nemam ,ale neviem isto(oco aj obaja dedkovia mali cukrovku).som alergik-peliar.inak nemam nejake tažke zdravotne problemi.nehulim dlho ,asi 2 roky ,1-2 krat do tyždna(niekedy viac ,niekedy menej).Hulili sme cez vodas...Stalo sa mi to pred vyše tyžnom a ešte som odvtedy nehulil.trošku sa asi aj bojim...Inak ,stalo s mi to už aj predtym ale nie tak kruto,len tak trošku, a tieš pri huleni...nemate s tym niekto skusenosti,alebo neviete čo by to mohlo byt?alebo aspon čo mam robit.mam s tym ist ku doktorke?Diky čaw
Třeba máš od přírody nízkej tlak. Ve spojení s vyšší teplotou a MJ se ti nevolno může snadno udělat. Nebo si moc dlouho držel dech a zamotala se ti hlava. Nebo ste prostě měli nějakej zabiáckej model ;-°)) Jednou sme na koleji hulili hašiš z bongu a taky jsem natvrdo omdlel :-°)))
jo taky rikam nizkej tlak, vyzkouseno na kamosovi Pokud se ti to bude stavat casto, tak je nejlepsi prestat hulit...anebo na to ser a proste na tu hubu spadni)
jasne,môže to byt...nizky tlak skutočne mam...tak okolo 100/56.model to nebol nic moc -neaky no name=(...
To -9000i je prawda že som sa drbol o hlavu,rovno do spanku o stolik
Diky všetkym,pomohli ste mi...
my tomu u nás říkáme HOLOTROP a je to celkem běžný a myslím, že ne nijak zvlášť nebezpečný, jev. prostě si dáš fakt obrovského šluka (voďárna je na to jak dělaná a taky se to s ní stává nejčastějc), odkrví se ti mozek a je to. u nás je to legendární pojem a každý si to užívá. je tak nějak nepsané pravidlo, že čím kvalitnější vzor, tím je větší pravděpodobnost holotropa. šťastný je pak majitel, jehož vzor holotropuje všechny a za každé příležitosti.
edit: taky to ale hlavně záleží na dispozici konzumenta - čím víc kouře, který plíce nemožou "zpracovat", tím věčí šance odkrvit si mozek
Tak tohle přesně se mi stalo nedávno,když jsem poprvé zkoušel vodnici,ale byl v ní jen tabák.Bylo nás víc,seděli jsme na zemi,já jsem si vzal ten knipl do huby,natáhl do plných plic a v tu ránu se mi zatmělo před vočima a ztratil jsem na chvíli rovnováhu.
Kámoška,majitelka té vodnice,mi to vysvětlila jako nedokrvení mozku.Mě se to ale líbilo a ještě sem si to několikrát potom zkusil.Fakt super pocit když se ti zamotá kebka
(nebyla to obyčejná vodnice-náká afrodita,chlazená ledem- fakt dost dobrá)
S tim holotropem to jde i bez THC!!! (myslim ze je to risk)
Staci si dřepnout rozdychat se az se ti zacne motat palice.Potom si
stoupnes skrizis ruce na hrud a kamos te obejme a zmackne.(pres hrud). Vysledek = Mysl bez tela uprostred temnoty potom profackovani a navrat zpet.
to invalida:
promiň teda,ale jsi pěkný kokot,jestli tohle děláš.Může se v klidu stát,že profackování nepomůže a asi bys nechtěl,aby ti kámoš vydechl naposled v náručí
to invalida: souhlasim s Jay-jayem. Tehle srande u nas doma rikame klinicka smrt, v zivote jsem to nezkousel a ani nebudu. Zpusobujes si tim rychle zpomaleni uz tak rychleho tepu srdce (nejsem si tim tak stoprocentne jisty ale nejak tak to facha :-) )Kazdopadne si tim muzes bez prdele privodit i infarkt blbce.
infarkt(ak myslis myokardu, tak ten asi nie, zastava je ale DOST mozna), ale kadeco ine hej. jedna sa proste o nedostatok kyslika v mozgovych tkanivach
holotrop se dela vetsinou jen jednou. neznam nikoho,kdo to chce vyzkouset podruhy . s timhle neni legrace.
jinak k tematu . souhlasim s vetsinou. mas nizkej tlak . kamos taky takhle odpada ,kdyz je moc vedro. neni to moooc prijemny . nechod na slunko,nebo na nem aspon necad. vzdycky si muzes najit nejakej stin a kdyz ti neni dobre at s tebou nekdo jde.at ,kdyz to s tebou nekde flakne ,mas nekoho na blizku.cest
S největší pravděpodobností to bude nízký tlak, mám jej taky a navíc jsem alergik na obilniny, a občas, se mi taky motá hlava, ale nejde to zase do takových extrému, abych padal na zem a byl mimo, hlava se mi sice zamotá, ale dokážu to ustát. nejhorší je při prudkém stoupání zavřít oči, pak padáš ani nevíš kam, a může to dopadnou špatně.