Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tento rok sa chcem zamerať čisto na automaty. Po dlhom rozhodovaniu a badaniu na G akú genetiku vybrať som sa rozhodol pre toto.
7x AutoMazar od Dutch Passion
3x Skunk#1 automatic od Sensi Seeds
3x Super Skunk automatic od Sensi Seeds
3x Auto Tao Mix vol.02 od Top Tao Seeds (bonus k objednávke)
Miesto ako minulý rok aj ten to rok pekne krásne v krikoch
Hnojky čisto BIO čo zvieratá daju ale všetko s mierou
dobrý výběr genetiky. No a nepřemýšlel si ještě kupit aspoň na květ nějaké hnojivo?
Vyděl jsem fotky z minulého roku, a řekl bych že si z toho mohl mít více lepšího materiálu.
A vím že zrovna konopí těch látek sežere v květu opravdu hodně.
Jinak šťastný grow..
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
dobrý výběr genetiky. No a nepřemýšlel si ještě kupit aspoň na květ nějaké hnojivo?
Vyděl jsem fotky z minulého roku, a řekl bych že si z toho mohl mít více lepšího materiálu.
A vím že zrovna konopí těch látek sežere v květu opravdu hodně.
Jinak šťastný grow..
nazdar. na ten kvet možno niečo kúpim ale neviem presne čo. chcem to mat čisto bio. môžeš mi niečo poradiť
Původní příspěvek od Ghāsa nazdar. na ten kvet možno niečo kúpim ale neviem presne čo. chcem to mat čisto bio. môžeš mi niečo poradiť
Jestli chceš přírodní chuť, aroma atd. Tak ti doporučím Guanokalong prášek je to vlastně guano. A nebo tekuté Guanokalong Bloom 1 l mám s ním venku zkušenosti a musím říct že je to na venek velmi účinné hnojivo.
A nebo si můžeš vybrat od značek Guanokalong a GK Organics a řekl bych že za těch pár korun z toho budeš mít kvalitnější pokouřeníčko.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN Jestli chceš přírodní chuť, aroma atd. Tak ti doporučím Guanokalong prášek je to vlastně guano. A nebo tekuté Guanokalong Bloom 1 l mám s ním venku zkušenosti a musím říct že je to na venek velmi účinné hnojivo.
A nebo si můžeš vybrat od značek Guanokalong a GK Organics a řekl bych že za těch pár korun z toho budeš mít kvalitnější pokouřeníčko.
vďaka za radu, každa rada dobra.urcite niečo z toho určite kupim. mam doma netopieri trus doma mam ale ten od nas z kostolnej veze asi to nieje to iste co predavaju v G.S. ale určite to pouzijem tak ze ešte raz vďaka za dobru radu
Zdravim všetkych členomv G. podlhom čase pridavam nejake tie fotky. super skunk a skunk 1 su velmi riedke ale nenormalne pocukrovane.AM jednym slovom nadherne.
Auto Mazar