Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No je to sice super.. Ale kolik growerů má jen tři kytky xD...
Štvou mě 3/4 dnešních huličů . páč sou všichni fixovaný jen a jen na skunky , a neváhají si říci 250 za dvě malinký paličky... Berou to jen jak zajebaný zkuřovadlo, a nedokážou to prožít pořádně duševně... A urážej starou dobrou českou ganju , která věřte nebo ne dokáže taky slušně rozbít.............
-> A proto sem rád za grower, je tu dosti lidí co mají názor podobný. Děkuji =)
pořád mě zaráží ten počet cigaret. co to má znamenat..copak má někde cigareta marihuany přesně definovaný kolik se doň vejde?
budu mít dva napraný brky každej s kilem ( přehánim ) ale teoreticky, a ze tří kytek dvě kila = nechat si zdát..ještě by to měli nějak domyslit padouši
ale jen tak dál...ať se to u nás hejbe
Původní příspěvek od Ramon_Dexter méně než dvacet cigaret marihuany?? A neni to už něco ve smyslu méně než patnáct cigaret?? No každopádně by to bylo zlepšení...
btw. když se nad tim tak zamyslim tak 2g na brko, to je nákejch 40 g při sobě...to už je hodně
Nic proti, ale tohle je přesně to klasický český myšlení.....povolí malinko a našinec hned hledá způsob, jak z toho vytěžit víc. Kdyby povolili toleranci 0,1promile alkoholu v krvi, tak češi řídí nalitý až hanba.
Jinak Ramon nic proti, jen, že Tvůj příspěvek mi evokoval tuhle myšlenku:-)
beztak to je zas jen na chvilku,zachvíli to zas zakážou
udělali by líp kdyby to ůplně povolili,schválili growshopy a td... ,poslanci si furt stěžujou jak česká republika je zadlužená,takhle by na daních z prodeje vytřískali pěknej balík,nebo se mílím?
bárt: he,s moji početnou famílií bych to musel sklízet kombajnem
Původní příspěvek od raStaVK tak iba ticho zavidim bratom z Ceska u nas mozme o tom mozme iba snivat ale ked u vas tak snad aj u nas postupom casu
nech sa to podari....
peace
unas mame asi viac komancov v parlamente nez maju cesi a este ktomu alkoholika s pomerne velkou volicskou zakladnou a nie jedneho...
keby aj v demokratickej krajine bola 99.9% percentna volicska ucast tak by sme sa mozno niekam posunuli....
to sicktrain: mozem ta ubezbecit ze nie len cesi, ale ludia po celom svete,....
VOLIM TEDA SOM
"Člověk jedná, jen když žije, a žije, jen když jedná."Ján Šmok "Volím, teda som"
Nic proti, ale tohle je přesně to klasický český myšlení.....povolí malinko a našinec hned hledá způsob, jak z toho vytěžit víc. Kdyby povolili toleranci 0,1promile alkoholu v krvi, tak češi řídí nalitý až hanba.
Jinak Ramon nic proti, jen, že Tvůj příspěvek mi evokoval tuhle myšlenku:-)
peace.
no dyť právě kvůli tomu jsem to psal...
20 "marihuanových cigaret" prostě zavání výkladem a proč bych si to do p*** nevykládal tak, aby to bylo výhodný pro mě, no né?
Ať radši stanoví na gramy kolik je ok a kolik je průser a neni potřeba cokoli řešit.
Copa někdo z nás nosí u sebe ubalený špeky? Minimum lidí.
Tohle neni řešení.
20 "marihuanových cigaret" prostě zavání výkladem a proč bych si to do p*** nevykládal tak, aby to bylo výhodný pro mě, no né?
Ať radši stanoví na gramy kolik je ok a kolik je průser a neni potřeba cokoli řešit.
Copa někdo z nás nosí u sebe ubalený špeky? Minimum lidí.
Tohle neni řešení.
musim vyjadrit svoj suhlas, ked uz si teda uvedomuju ze je mozne toho strasneho psa pustit von na dlhsom remeni bez toho aby niekoho pohryzol tak preco si neulahcia robotu ? ctr + c z holandskeho zakonnika a ctr + v do toho ceskeho, prelozit, prisposobyt a ides... neberte to ako provokaciu ale ak dokazete "kopirovat" slovenske reformy preco nie aj tie holandske ? naco vymyslat nieco nove ked holandania na to uz davno maju "patent" ? urcite len koly tomu ze nieco povolia im polovica naroda nezacne "fetovat"... ludia furt placu nad tym ze musia zo svojich dani platit liecebne pobyty fetakom alkoholikom a inym zivlom, sak nech ma za hulenie zdania a konecne drzia hubu...... PEACE
"Člověk jedná, jen když žije, a žije, jen když jedná."Ján Šmok "Volím, teda som"
dumbo: jenže to by na tom musel někdo začít pracovat. To je první problém. Pak by určitě začalo řvát dost lidí proti. Pak máme KDU-ČSL který by to hodilo ze stolu aniž by se to obtěžovalo číst.
Prostě to neni natolik důležitá věc aby se jí někdo zabejval takhle do hloubky.
A vem si co by na to okolní státy.