Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chci si pomalu začít stavět mikro skříň, teď bych chtěl požádat vás zkušené o pomoc, abych do něčeho nehodil peníze a výsledek bude 0.
Zakoupil jsem za pár peněz malou skříň v100cm š40cm h30cm vnitřní rozměry jsou o trochu menší. Stěny skříně pokryju diamantovou folií. Plánuju 2 kytky víc se jich tam asi nevejde.
Teď první a nejdůležitější otázka: má smysl úsporka 125w s kombinovaný spektrem pro růst a květ ? Nebo mám koupit zvlášť úsporky pro růst a květ.? hps podle mě nemá smysl, prostoru ve skříni bude málo a musel bych ještě řešit chlazení.
Jako ventilaci bych udělal na dně skříně 2-3 otvory-pasivní a do horní části bych dal 10x10 cm pc větráček + vítr do kytek 1xpc větraček 12x12cm.
Hnojit bych chtěl ze začátku root juice, potom Grow a Bloom vše od BioBizz + o co si kytky během růstu a květu řeknou. Substrát All mix BB.
Vím, že z toho nic moc nebude, je to jen takovej pokus, od kterýho čekám že si vychytám chyby a přiučím se. A pokud se mi něco povede, tak bych šel do větší skříně.Budu moc rád pokud se k tomu někdo vyjádří a pomůže mi.
Díky :-)
fajne....ale myslím že mezi těma úsporkama není až zas takovej rozdí.Většinou stačí koupit red na růst i květ.To samí i ta na růst i květ.A i když bys třeba 70-100w sodík v pohodě uchladil(Větším pc větrákem) tak ta úsporka bude dobrá volba.Dál bych doporučil aspon pro jednodnou koupit PH papírek aby jsi zjistil co máš za vodu.Nejspíš tak 7-7,5 což je dost blbý.Dá se to snížit třeba citronovou štávou(tu sem použil já)
Nejlepší je když prvně zjistíš kolik máš.A pak tu vodu naliješ do láhve a dáš tam třeba 10ml citronový štávy a pak změříš.A když hodnota kterou si přeješ odpovídá tak už výš že do 1,5l láhve máš dát x mililitrů štávy případně kyseliny.
Původní příspěvek od High Nejlepší je když prvně zjistíš kolik máš.A pak tu vodu naliješ do láhve a dáš tam třeba 10ml citronový štávy a pak změříš.A když hodnota kterou si přeješ odpovídá tak už výš že do 1,5l láhve máš dát x mililitrů štávy případně kyseliny.
Dobrej nápad, tak doufám že si ph srovnám a bude to jedinej problém, který se objeví...nechtěl bych řešit plísně nebo škůdce.
Ještě mě napadlo, že do ty moji mini skříně nebude pasovat žádnej reflektor/stínidlo, nejmenší co jsem našel má rozměry 40x40cm tak mě napadlo vyrobit si vlastní z rozřezaný plechovky a polepit to folii nebo koupit ten nejmenší a nějak ho ostříhat.
Kámo a co takhle koupit rovnou hnojiva které rovnou upravujou PH? Myslím že jsou od GHE ... Chvíli jsem je zkoušel a neustále mi to dávalo ph na 6,2 což je super.Doporučuji
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Původní příspěvek od yara Jestli chceš reflektor/ na který jsem přišel dnes v noci/ za babku tak si kup v domácích potřebách nerezový pařák na knedlíky /takovej ten roztahovací/ asi za 120 Kč.
Rozevřeš ho jak budeš potřebovat a asi do 3-4 direk který se budou překrývat dáš třeba malý šroubek s matičkou. Zbytek už ti snad nemusím radit a budeš to mít i s chlazením, přes ty dirky.
Jo, kup si objímku podle závitu E27 nebo E40.
P.S. Chtěl jsem dnes dát fotky do Receptáře, ale prý nemám nárok.
Tak nic, no.