Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můj nový vynález se menuje V.V.B Vzduchové Vodní Bongo přemešlel sem jak zlepšit kouření a snížit množství škodlivyn když kouříte BONG a napadlo mně todle posuďte sami
a víš že voda kouř pouze ochlazuje,nikoli čistí od škodlivin...a nechápu,jak bys pomocí toho vetráčku mohl dotat kouř opět do přímého stiku s vodou...
a když tam budeš foukat vetrackem,tak tam bude velkej tlak a vis co se deje,kdyz fouknes do bongu? natece ti voda do kotle....
tak pokud dobre chapu tvoje gumy(zrejme zpetny ventily) tak ti tam ten vetrak nezene spoustu vzduchu, ktera ti vyzene vodu trubkou ke kotli ven a dojde k nechtenemu nasledku a to ze ti to namoci vsechen skvelej matros, cimz ti to uhasi a asi si moc nepocadis.
imho kdyz nechces cadit skodliviny tak se mrkni po vaporizeru
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
mno jasný byl to jenom nápad asi před ten kotel dám další gumu atd chtěl bych to nějak vykoumat celkem mně to chytlo a vaporizer je na mně moc drahej
jo aještě jedna vjec něco takovýho máme u vysavače kterej ten prach ato všecno jakoby připlacne do tý vody což se namočí a zůstane to tam tak sem to chtěl nějak vykoumat i tady
Původní příspěvek od nero mno jasný já spíš mysle že by ten proud vzduchu jakoby ten kouř připlác k tý vodě čím by se namočil a to svinstvo by tam zůstalo mno a vzdušná část se nenamočí a normálně se nasaje
kour priplacnuty k vode, ktory sa tym namoci, to mi pride ako nejake lahke sci-fi to by si ako vytvoril mokry kour?
ak uz chces kour viac schladit (ako pise k/-\pr, skodlivin ho aj tak nezbavis), skus sa zamyslit nad niecim takymto:
seriovo zapojeny bong cez viacero "komor" s vodou, teda bude sa chladit na viac krat, vysledny efekt sa mozno priblizi tvojim predstavam... alebo zacni setrit na vapik, ja som si jeden uz zauzivany kupil este v zaruke za 3k, to imho nieje az tak moc
Souhlasím s Hanizkem, větší píčovinu jsem ještě snad neviděl.
nero:
tak zkus třeba dvojitý, trojitý bongo jestli to chceš tolik prohánět vodou, nebo obyčejný bongo, ale který neni kulatý, ale užší a hodně vysoké. Tohle je fakt nesmysl na entou.
neni to naj napad...ak ti vadia skodlivyni pri huleni tak skus vaporizer, alebo "sejk" flasa s jedno dierou dole a kotlom hore, zapalis ako vodne.. vypustis tak aby ostalo 1/4 flase vopdy...zapchas obydve diery-pred tym das kotol dole a zahrkas...prevazna cas skodlivyn sa ti vyplavi...peace
No to ma podrz Ved to je to ist ako vodna fajka len miesto otvoru pri sluku si tam dal ventylator a zavrel to dvomy gumamy,Toto asi nerozchodim hehehehe. nero ty si KRALSkus nieco ine predstavyvost mas este logika a bude to New experimentom zdar