Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Dusičnan vápenatý
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
timothy
Stálý Člen

Karma uživatele timothy - 40% Pěstitelská

Chemie Dusičnan vápenatý Příspěvek č. 1

Zdarec zahradníci

Mám takovej dotaz: Nehnojil někdo dusičnanem vápenatým Ca(NO3)2 ????Je to čilský ledek(při hmotnostní koncentraci dusíku : cca 17%N),běžné hnojení na růst...Problém je v tom ,že jsem sehnal čistou chemku a nevím kolik by si tak kytišky představovali??
Já co teďka dávám je 2deci roztoku o koncentraci = 0,001 mol/l ,což je přibližně 50mg......
Jinak hnojím Krystalon speciál,wuxal,semtam rizothonic....

Samičkám třikrát zdar a samcům zmar

Old Post 21-10-2004 v 09:57 AM
timothy je offline   Profil uživatele timothy   Find more posts by timothy   Foto galerie člena timothy   Click here to Send timothy a Private Message   Add timothy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zacit opatrne a postupne zvysovat. Prvni priznaky prehnojeni jsou oschle zoubky na listech, nebo spicky listu ohnute dolu jako drapy. Kdyz se objevi, nasel jsi davku.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 21-10-2004 v 10:04 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

timothy ca(no3)2 nieje cilsky liadok a myslim ze to budes mat prehnojene vapnikom (to mozno nevadi) ak ho chces pouzit ako zdroj dusika

nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 21-10-2004 v 19:25 PM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
timothy
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

čao borci a borkyně
tak jsem během 21 dní skončil na 250 mg Ca(NO3)2,bohužel jsem v růstu moc dlouho tak to nemůžu zkusit do větších koncentrací(snad příště ),ale jak jsem si všiml tak kytičkám to udělalo moc dobře.... hnojil jsem Po,St,Pá normální hnojkou Krystalon specíál 1/5 koncentrace Út a Čt jsem hnojil Ca(NO3)2 se stupňující koncentrací......asi by bohatě stačilo přidávat okolo 100 mg dusičnanu,až při koncentraci nad 150mg se nějak začalo projevovat přehnojení.....(teda doufám že se to nepřehnojilo hnedka na začátku a neprojevilo se to až teďka,to bych asi měl ještě starosti )

Old Post 28-10-2004 v 14:31 PM
timothy je offline   Profil uživatele timothy   Find more posts by timothy   Foto galerie člena timothy   Click here to Send timothy a Private Message   Add timothy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
timothy
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

ČAO,
tady jsem něco sehnal o tom dusičnanu....píše se tam jako jednorázová dáfka má být max.250-300 kg /hektar což je (jestli jsem to dobře spočetl) = 2,5 mg / na centimetr2.....

Jinak tam i jiná hnojiva na bázi dusíku..stačí kouknout...

http://www.zznpolabi.cz

zdraví timothy

Old Post 31-10-2004 v 16:40 PM
JK
Stálý Člen

Karma uživatele JK - 76% Pěstitelská

Chemie Příspěvek č. 6

Hele Timo,

nestálo by za to zveřejnit konečný produkt tvého snažení?
Možná by to některé zajímalo :-)

i´m not a punk, i´m just a cunt, talking to me, i´m probably drunk

Old Post 30-11-2004 v 00:39 AM
JK je offline   Profil uživatele JK   Find more posts by JK   Foto galerie člena JK   Click here to Send JK a Private Message   Add JK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
timothy
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

OK..sám bych se k tomu asi nepřiznal ,ale nemůžu to nikomu to doporučit,(teda kdyby kytičky chtěl zabít).kytky šly do halzlu..přehnojeno = zabito (jediný co přežilo,tak byly svilušky ) !!!!!!!!!!

Old Post 30-11-2004 v 00:49 AM
JK
Stálý Člen

Karma uživatele JK - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

no a de to i beze zbraní ) jinak jestli nedáte na radu mr. tima, bude to v poho - stačí to zalívat fakt jen pár ml/litr a kytí si budou jenom chrochtat blahem, jako ty moje :-)

i´m not a punk, i´m just a cunt, talking to me, i´m probably drunk

Old Post 30-11-2004 v 00:54 AM
JK je offline   Profil uživatele JK   Find more posts by JK   Foto galerie člena JK   Click here to Send JK a Private Message   Add JK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás