Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Jamés Mr.MEN nechci rypat, ale můžeš mi popsat jak jsi to NPK počítal? 😀..
Ty hnojky jsou rozděleny kvůli nějakým dvoum prvkům (nepamatuju si je), protože by se ty prvky v jedné nádobě srazily.
Když všude píšou něco jiného tak se v tom prase vyznej.
Ale tohle by podle všeho mělo být složení plagron hydro.
A o té srážlivosti samozřejmě vím. Ale když je spojíš tak se navýší i NPK ne?
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN
Když všude píšou něco jiného tak se v tom prase vyznej.
Ale tohle by podle všeho mělo být složení plagron hydro.
A o té srážlivosti samozřejmě vím. Ale když je spojíš tak se navýší i NPK ne?
Tak já jsem to NPK hledal na ofiko stránkách Plagronu, což by měla být snad jistota oproti tomu co si napíše nějaký growshop nebo odkud jsi to vyčet 😉..
A to NPK při smíchání jen sečteš jednotlivé prvky k sobě, takže to vychází u toho hydra NPK 4-3-7. Žádná věda 😀
Jen k tomu luxmetru. Chápu že se ti nechce kupovat par meter kterej začíná na 15000co jsem našel. Ale ten luxmetr se na měření PAR hodí dost blbě, když už tak je potřeba to zkalibrovat jinym par metrem, jinak jsou luxy velmi málo užitečné .... (-vím, že to víš .-))
Zajímavá alternativa je aplikace Photone - za 150 korun, je to zkalibrovaný na všechny iphony a podle testů byly výsledky velmi podobné těm od Apogee PAR metru .