Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takovýhle změny? Od doby, kdy ses zaregistroval se s úvodní stranou vůbec nic nezměnilo. Téměř žádné nové redakční informace ze světa growingu... Akorát se zpoplatnila registrace a inzerát v bazaru... A Hlava ti už neodpoví. Není tu.
To je pravda, že úvodní strana je furt stejná a všechno je vlastně stejný teda kromě toho placení za inzerát...............................23
Dle mého Grower.cz neexistuje dlouhou (já si ho jinak než je teď ani nepamatuju - s těma vašema aktualitama na přední straně ...) , funguje čistě jen grower.cz/forum a i to už ne, tak jak kdysi, ale to je zase jiná.
A zpoplatnění bazaru bych chápal, pokud by to platilo provoz a člověku čas, ale ještě se k tomu nikdo nevyjádřil. Nebo to jde PČR, aby nám to tady nechala ? (pokus o vánoční joke ...)
Mě osobně poplatek nevadí, chceš prodávat, plať daň. S výměnou atd. už to je na draka.
to ze uvodni strana neni aktualni se neni cemu divit, preci jen stoji to cas psat dlouhy clanky o ruznejch cannafestech a pod... nehlede na to ze vicemene moc novinek v posledni dobe neprichazi, takze by ty clanky ani moc lidi nezajimaly... urcite jsem pro mensi aktualizaci ale urcite ne novej vzhled webovek... kazdopadne najit cloveka kterej to udela ve volnym case a zadarmo je asi tezky...
Původní příspěvek od breakbeat to ze uvodni strana neni aktualni se neni cemu divit, preci jen stoji to cas psat dlouhy clanky o ruznejch cannafestech a pod... nehlede na to ze vicemene moc novinek v posledni dobe neprichazi, takze by ty clanky ani moc lidi nezajimaly... urcite jsem pro mensi aktualizaci ale urcite ne novej vzhled webovek... kazdopadne najit cloveka kterej to udela ve volnym case a zadarmo je asi tezky...
Tak samozřejmě, že to nějaký čas spolkne, ale na druhou stranu se tady vybíralo 80 Kč za nového člena a že těch nových členů bylo. Z toho by nějaká odměna mohla kápnout pro toho, kdo se bude angažovat.... Můj názor, ale nevidím do kuloárů.
Já k té "úvodní stránce".
Já osobně si myslím,že je to taková,první brzda,pro blbce.
Takovej si zadá do vyhledáváni na Seznamu.cz,adresu na Google.cz a tam napíše Grower.cz a dostane se na "červenou stránku"s krásnou blonckou a neví,tápe.lol
No a co se týče o "novej vzhled webovek"?
Za prvé,není proč,a za druhé,je to skoro neproveditelné.
Pro mně,je na fórum nejduležitější sekce Archív http://grower.cz/pestovani/marihuana/
Hluboká to studnice vědění.lol