Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » malý krůček k nezávislosti
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
horticulturist
Nový Člen

Karma uživatele horticulturist - 0% Pěstitelská

malý krůček k nezávislosti Příspěvek č. 1

Zravím vsechny lidi na Groweru, jsem tu nový, teprve nedávno jsem se rozhodl, že začnu pěstovat indoor a pořídil sem si vlastní skříň, kterou jsem po vyčerpávajícím sběru informací úspěšně sestavil. Proto jsem dneska vyplnil registraci, abych se s vámi mohl podělit o své experimenty a popř. rady až přijdu na něco převratnýho x).... Pěstujte, ale ne za účelem zisku. Peníze kazí charakter a zkažený charakter zkazí člověka, zkaženy člověk kazí společnost a zkažená společnost nám vezme iluze na kvalitní život. Pěstujte a rozdávejte, ať je nám tu všem, v těchto těžkých dobách krize a válek, o něco lépe...

Pravdu nelze potlačit a zničit. Bude to pravda, která nás osvobodí.

Old Post 05-03-2009 v 16:28 PM
horticulturist je offline   Profil uživatele horticulturist   Find more posts by horticulturist   Foto galerie člena horticulturist   Click here to Send horticulturist a Private Message   Add horticulturist to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

Vitaj, pekny uvod . Tak nech rastu!

Old Post 05-03-2009 v 18:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Správná řeč. Tak tu vítej.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 05-03-2009 v 19:32 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

další krůček k (ne)závislosti
at se daří

Old Post 05-03-2009 v 19:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SID
Stálý Člen

Karma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Zdravím a přeji mnoho pěstitelských úspěchů.

kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?

Venek 2008

Venek 2009

Venek 2010

Old Post 07-03-2009 v 09:48 AM
SID je offline   Profil uživatele SID   Find more posts by SID   Foto galerie člena SID   Click here to Send SID a Private Message   Add SID to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SKUNK211
Stálý Člen

Karma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

nech sa ti dari.....fakt pekny uvod...cus

ONLY NATURAL
Outdoor 2009
Outdoor 2010
Outdoor 2011
Outdoor 2012

Old Post 08-03-2009 v 11:38 AM
SKUNK211 je offline   Profil uživatele SKUNK211   Find more posts by SKUNK211   Foto galerie člena SKUNK211   Click here to Send SKUNK211 a Private Message   Add SKUNK211 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
storm1249
Stálý Člen

Karma uživatele storm1249 - 95% PěstitelskáKarma uživatele storm1249 - 95% PěstitelskáKarma uživatele storm1249 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

rozdávejte
rozdávejte radost :-D

Old Post 19-04-2009 v 16:45 PM
storm1249 je offline   Profil uživatele storm1249   Find more posts by storm1249   Foto galerie člena storm1249   Click here to Send storm1249 a Private Message   Add storm1249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
niemand007
Stálý Člen

Karma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% Pěstitelská

Re: malý krůček k nezávislosti Příspěvek č. 8

citace:
Původní příspěvek od horticulturist
....Pěstujte, ale ne za účelem zisku. Peníze kazí charakter a zkažený charakter zkazí člověka, zkaženy člověk kazí společnost a zkažená společnost nám vezme iluze na kvalitní život. Pěstujte a rozdávejte, ať je nám tu všem, v těchto těžkých dobách krize a válek, o něco lépe...

LOL, takový hippykecy By mě zajímalo kolik jsi těch těžkých válek zažil. Přijde mi to, jako by jsi se právě vracel z fronty, ale i bych se vsadil, že jsi nebyl ani na vojně...tak vítej veteráne.

nahnal bych je do mischelinky tahat pneumatiky, hajzly intelektuálský... (Černí baroni)

jsem hroznej zmrd a chci bejt nejlepší kámoš tvýho nejlepšího kámoše. ale tebe nemám rád, ty blbečku
mamkárna002
3xNebula,400W,bubler10L
metr čtvereční
táta tě zabije!
jak jsem se na to vysral a přešel na drip
Thread no.040125

Naposledy upravil niemand007 02-05-2009 v 11:24 AM

Old Post 02-05-2009 v 11:11 AM
niemand007 je offline   Profil uživatele niemand007   Find more posts by niemand007   Foto galerie člena niemand007   Click here to Send niemand007 a Private Message   Add niemand007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anonymer
Stálý Člen

Karma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% Pěstitelská

Re: Re: malý krůček k nezávislosti Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od niemand007

LOL, takový hippykecy By mě zajímalo kolik jsi těch těžkých válek zažil. Přijde mi to, jako by jsi se právě vracel z fronty, ale i bych se vsadil, že jsi nebyl ani na vojně...tak vítej veteráne.

nahnal bych je do mischelinky tahat pneumatiky, hajzly intelektuálský... (Černí baroni)

Čo máš proti tomu ? Peniaze kazia charakter, holt je to tak, česť výnimkam. Denne v meste stretávam ľudí, ktorý pestuju iba pre peniaze, s ganjou kšeftujú a 0.7 predávaju a.k.a. gram po 500 Navzájom sa okrádajú, pičujú na seba a tvária sa drsne . Sú to trosky. A to z nich spravila ganja a vidina ľahkého zisku...

A zrejme na takýchto ľudí narážal horticulturist.

???
FUCK SYSTEM
rise SVK unda repp

Slovak cooperation 2005
Botanic project (Out v našom podaní) 2007

Old Post 02-05-2009 v 11:59 AM
Anonymer je offline   Profil uživatele Anonymer   Find more posts by Anonymer   Foto galerie člena Anonymer   Click here to Send Anonymer a Private Message   Add Anonymer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Anonymer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Vždycky se prodávalo, prodává a bude prodávat...můžeme s tím nesouhlasit, můžeme se o to přít, ale to je asi tak jediný co se s tím dá dělat. Samozřejmě taky nemám rád prodávání a pokud mám, tak rád dám...škoda, že za tím dost lidí vidí jenom peníze. Jinak vítej...a radši odlož růžový brejle, tady je taky mraky různejch dýlerů a lidí, co pěstují pro zisk (neodsuzuju) :-)

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 02-05-2009 v 13:09 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
niemand007
Stálý Člen

Karma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% Pěstitelská

Re: Re: Re: malý krůček k nezávislosti Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od Anonymer

Čo máš proti tomu ? Peniaze kazia charakter, holt je to tak, česť výnimkam. Denne v meste stretávam ľudí, ktorý pestuju iba pre peniaze, s ganjou kšeftujú a 0.7 predávaju a.k.a. gram po 500 Navzájom sa okrádajú, pičujú na seba a tvária sa drsne . Sú to trosky. A to z nich spravila ganja a vidina ľahkého zisku...

A zrejme na takýchto ľudí narážal horticulturist.

Nezlobte se. Mě prostě jen rozesmálo jak se ta esej jmenuje a v jakým duchu je napsaná - jako projev pro prezidenta . Navíc ten názor mi prostě přijde hodně naivní. Podle toho soudím, že autor nebude úplný pamětník. O to víc mě rozesmála ta krutost válek o které píše a kterou jistojistě nikdy nezažil. Možná šel pak vykosit kámoše v CoD - co já vím.
Tak z toho jsem si dělal prču. A teď přijdeš ty, vybereš si pasáž na kterou jsem vůbec nereagoval a ptáš se mě co proti tomu mám? Pak se tam snažíš vmanipulovat nějaký tvoje domněnky a zkušenosti s prodejem takovým způsobem, že mám skoro pocit jestli jsem ti ty nulasedmičky za pětikilo neprodal já. Proti dýlerům nic nemám, protože se nimi každý den nesetkávám, takže mi dost splývají s davem. Ale určitě mám výhrady vůči lidem, kteří se mi pokouší vkládat slova do úst...

jsem hroznej zmrd a chci bejt nejlepší kámoš tvýho nejlepšího kámoše. ale tebe nemám rád, ty blbečku
mamkárna002
3xNebula,400W,bubler10L
metr čtvereční
táta tě zabije!
jak jsem se na to vysral a přešel na drip
Thread no.040125

Old Post 02-05-2009 v 14:00 PM
niemand007 je offline   Profil uživatele niemand007   Find more posts by niemand007   Foto galerie člena niemand007   Click here to Send niemand007 a Private Message   Add niemand007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anonymer
Stálý Člen

Karma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

citace:
Původní příspěvek od horticulturist
.... Pěstujte, ale ne za účelem zisku....

citace:
Původní příspěvek od niemand007

LOL, takový hippykecy... (Černí baroni)[/i]

Tak som to pochopil ja. Tak som ťa nepochopil. Stáva sa . 0.7 nekupujem, nikoho neobviňujem. Nič som sa nesnažil vmanipulovať, výchadzal som z cit. nr.1, ktorú som priblížil obrazu slovenského malomesta. Proti dýlerom nemám nič, proti férovým dýlerom. Nie každý má možnosť pestovať. Ale dýlery, ktorý predávajú prestrelene nad cenu a ojebujú pri váhe, nech skapu .

Ad peniaze, kazia charakter, za tým si stojím, a iba naivka v to neverí Vojny sú kruté, myslíš že nie ? Atď...,

???
FUCK SYSTEM
rise SVK unda repp

Slovak cooperation 2005
Botanic project (Out v našom podaní) 2007

Old Post 02-05-2009 v 14:26 PM
Anonymer je offline   Profil uživatele Anonymer   Find more posts by Anonymer   Foto galerie člena Anonymer   Click here to Send Anonymer a Private Message   Add Anonymer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Anonymer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
horticulturist
Nový Člen

Karma uživatele horticulturist - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

TO NIEMAND:válka nemusí být jen řež na bojišti. Myslel jsem informační válku. Válka mezi informací a dezinformací. Ty jsi urcite takovej ten co věří, že za globalní oteplování mohou lidé,že mexická chřipka je něco přirozenýho, že krizi v pohodě přejdem, že za 11.záři mohou teroristi z jeskyní...žijeme v době, kde nám lžou kámo na každým rohu za účelem moci a sjednocení, viz. teď lisabonská smlouva. Je hezky žít v nevědomosti, ale co z toho života máš, když si otrok peněz a tím pádem otrok tehle společnosti?..a jestli bereš peníze jako náboženství jsi blázen a o ekonomice toho asi moc nevíš. Peníze nejsou dneska nic...už nemaj hodnotu, nejsou podložený drahými kovy ani ničím jiným.celý se jim to rozpodá. probuď se z ty diskotéky

Pravdu nelze potlačit a zničit. Bude to pravda, která nás osvobodí.

Old Post 09-05-2009 v 06:43 AM
horticulturist je offline   Profil uživatele horticulturist   Find more posts by horticulturist   Foto galerie člena horticulturist   Click here to Send horticulturist a Private Message   Add horticulturist to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gucspeed
Stálý Člen

Karma uživatele Gucspeed - 24% PěstitelskáKarma uživatele Gucspeed - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

do pohody.. vitaj a hodně zdaru kámo..!

Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus

http://www.chilloutmixes.com

Old Post 09-05-2009 v 07:39 AM
Gucspeed je offline   Profil uživatele Gucspeed   Find more posts by Gucspeed   Foto galerie člena Gucspeed   Click here to Send Gucspeed a Private Message   Add Gucspeed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás