Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zravím vsechny lidi na Groweru, jsem tu nový, teprve nedávno jsem se rozhodl, že začnu pěstovat indoor a pořídil sem si vlastní skříň, kterou jsem po vyčerpávajícím sběru informací úspěšně sestavil. Proto jsem dneska vyplnil registraci, abych se s vámi mohl podělit o své experimenty a popř. rady až přijdu na něco převratnýho x).... Pěstujte, ale ne za účelem zisku. Peníze kazí charakter a zkažený charakter zkazí člověka, zkaženy člověk kazí společnost a zkažená společnost nám vezme iluze na kvalitní život. Pěstujte a rozdávejte, ať je nám tu všem, v těchto těžkých dobách krize a válek, o něco lépe...
Pravdu nelze potlačit a zničit. Bude to pravda, která nás osvobodí.
Původní příspěvek od horticulturist ....Pěstujte, ale ne za účelem zisku. Peníze kazí charakter a zkažený charakter zkazí člověka, zkaženy člověk kazí společnost a zkažená společnost nám vezme iluze na kvalitní život. Pěstujte a rozdávejte, ať je nám tu všem, v těchto těžkých dobách krize a válek, o něco lépe...
LOL, takový hippykecy By mě zajímalo kolik jsi těch těžkých válek zažil. Přijde mi to, jako by jsi se právě vracel z fronty, ale i bych se vsadil, že jsi nebyl ani na vojně...tak vítej veteráne.
nahnal bych je do mischelinky tahat pneumatiky, hajzly intelektuálský... (Černí baroni)
LOL, takový hippykecy By mě zajímalo kolik jsi těch těžkých válek zažil. Přijde mi to, jako by jsi se právě vracel z fronty, ale i bych se vsadil, že jsi nebyl ani na vojně...tak vítej veteráne.
nahnal bych je do mischelinky tahat pneumatiky, hajzly intelektuálský... (Černí baroni)
Čo máš proti tomu ? Peniaze kazia charakter, holt je to tak, česť výnimkam. Denne v meste stretávam ľudí, ktorý pestuju iba pre peniaze, s ganjou kšeftujú a 0.7 predávaju a.k.a. gram po 500 Navzájom sa okrádajú, pičujú na seba a tvária sa drsne . Sú to trosky. A to z nich spravila ganja a vidina ľahkého zisku...
Vždycky se prodávalo, prodává a bude prodávat...můžeme s tím nesouhlasit, můžeme se o to přít, ale to je asi tak jediný co se s tím dá dělat. Samozřejmě taky nemám rád prodávání a pokud mám, tak rád dám...škoda, že za tím dost lidí vidí jenom peníze. Jinak vítej...a radši odlož růžový brejle, tady je taky mraky různejch dýlerů a lidí, co pěstují pro zisk (neodsuzuju) :-)
Čo máš proti tomu ? Peniaze kazia charakter, holt je to tak, česť výnimkam. Denne v meste stretávam ľudí, ktorý pestuju iba pre peniaze, s ganjou kšeftujú a 0.7 predávaju a.k.a. gram po 500 Navzájom sa okrádajú, pičujú na seba a tvária sa drsne . Sú to trosky. A to z nich spravila ganja a vidina ľahkého zisku...
A zrejme na takýchto ľudí narážal horticulturist.
Nezlobte se. Mě prostě jen rozesmálo jak se ta esej jmenuje a v jakým duchu je napsaná - jako projev pro prezidenta . Navíc ten názor mi prostě přijde hodně naivní. Podle toho soudím, že autor nebude úplný pamětník. O to víc mě rozesmála ta krutost válek o které píše a kterou jistojistě nikdy nezažil. Možná šel pak vykosit kámoše v CoD - co já vím.
Tak z toho jsem si dělal prču. A teď přijdeš ty, vybereš si pasáž na kterou jsem vůbec nereagoval a ptáš se mě co proti tomu mám? Pak se tam snažíš vmanipulovat nějaký tvoje domněnky a zkušenosti s prodejem takovým způsobem, že mám skoro pocit jestli jsem ti ty nulasedmičky za pětikilo neprodal já. Proti dýlerům nic nemám, protože se nimi každý den nesetkávám, takže mi dost splývají s davem. Ale určitě mám výhrady vůči lidem, kteří se mi pokouší vkládat slova do úst...
Původní příspěvek od horticulturist .... Pěstujte, ale ne za účelem zisku....
citace:
Původní příspěvek od niemand007
LOL, takový hippykecy... (Černí baroni)[/i]
Tak som to pochopil ja. Tak som ťa nepochopil. Stáva sa . 0.7 nekupujem, nikoho neobviňujem. Nič som sa nesnažil vmanipulovať, výchadzal som z cit. nr.1, ktorú som priblížil obrazu slovenského malomesta. Proti dýlerom nemám nič, proti férovým dýlerom. Nie každý má možnosť pestovať. Ale dýlery, ktorý predávajú prestrelene nad cenu a ojebujú pri váhe, nech skapu .
Ad peniaze, kazia charakter, za tým si stojím, a iba naivka v to neverí Vojny sú kruté, myslíš že nie ? Atď...,
TO NIEMAND:válka nemusí být jen řež na bojišti. Myslel jsem informační válku. Válka mezi informací a dezinformací. Ty jsi urcite takovej ten co věří, že za globalní oteplování mohou lidé,že mexická chřipka je něco přirozenýho, že krizi v pohodě přejdem, že za 11.záři mohou teroristi z jeskyní...žijeme v době, kde nám lžou kámo na každým rohu za účelem moci a sjednocení, viz. teď lisabonská smlouva. Je hezky žít v nevědomosti, ale co z toho života máš, když si otrok peněz a tím pádem otrok tehle společnosti?..a jestli bereš peníze jako náboženství jsi blázen a o ekonomice toho asi moc nevíš. Peníze nejsou dneska nic...už nemaj hodnotu, nejsou podložený drahými kovy ani ničím jiným.celý se jim to rozpodá. probuď se z ty diskotéky
Pravdu nelze potlačit a zničit. Bude to pravda, která nás osvobodí.