Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Foliovník 2011-Frisian Drew,Pamir Gold,White Dwarf (autoflower),Syrup(autoflower).
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Nicker
Stálý Člen

Karma uživatele Nicker - 86% PěstitelskáKarma uživatele Nicker - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Říká se, že čas sklizně nastává, když zhědne pryskyřice... Ale chce to silnou lupu, nebo mikroskop.. Ovšem jestli to platí i u AF to nevím...

Sleduj, chval, kritizuj - předapokalyptický outdoor Apogrow 2012

"Není Tvým úkolem chápat cestu druhých nebo ji odsuzovat. Tvým úkolem je poznat svou vlastní cestu a s radostí po ní kráčet." B. Mohr

"The only dead bodies from marijuana are in the prisons and at the hands of the police." J. Herer

"Povaha rostliny se odráží v povaze Vás samých. Můžete tedy očekávat, že bude jen tak dobrá, jako jste Vy sami." Nicker

Old Post 17-07-2011 v 12:48 PM
Nicker je offline   Profil uživatele Nicker   Find more posts by Nicker   Foto galerie člena Nicker   Click here to Send Nicker a Private Message   Add Nicker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Karma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

[QUOTE]Původní příspěvek od Nicker
Říká se, že čas sklizně nastává, když zhědne pryskyřice... Ale chce to silnou lupu, nebo mikroskop.. Ovšem jestli to platí i u AF to nevím... [/QUO

Vím četla jsem to jenže já přes mikroskop poznám takzvaně velké kulové

Old Post 17-07-2011 v 15:03 PM
tagra1 je offline   Profil uživatele tagra1   Find more posts by tagra1   Foto galerie člena tagra1   Click here to Send tagra1 a Private Message   Add tagra1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prysk
Stálý Člen

Karma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

to poznáš, pokud máš mikroskop

2011-Autoflower

2011-Balkon+zahrada

2011-Indoor 150w-Satori+Aurora B

2013 - 250W Hydro

2016 - 150W

Old Post 17-07-2011 v 15:55 PM
prysk je offline   Profil uživatele prysk   Find more posts by prysk   Foto galerie člena prysk   Click here to Send prysk a Private Message   Add prysk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Karma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Help Prosím.Plísen?hlídat ustříhat nebo sklidit

Old Post 19-07-2011 v 18:32 PM
tagra1 je offline   Profil uživatele tagra1   Find more posts by tagra1   Foto galerie člena tagra1   Click here to Send tagra1 a Private Message   Add tagra1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nicker
Stálý Člen

Karma uživatele Nicker - 86% PěstitelskáKarma uživatele Nicker - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Vypadá to tak, aspoň ty první dvě, pokud je tam jakoby šedý prášek nebo malé pavučinky, tak to oškubej kolem toho a nech růst dál...
Ale chce to snížit vlhkost... Byl by dobrý větrák

"Není Tvým úkolem chápat cestu druhých nebo ji odsuzovat. Tvým úkolem je poznat svou vlastní cestu a s radostí po ní kráčet." B. Mohr

"The only dead bodies from marijuana are in the prisons and at the hands of the police." J. Herer

"Povaha rostliny se odráží v povaze Vás samých. Můžete tedy očekávat, že bude jen tak dobrá, jako jste Vy sami." Nicker

Old Post 19-07-2011 v 20:37 PM
Nicker je offline   Profil uživatele Nicker   Find more posts by Nicker   Foto galerie člena Nicker   Click here to Send Nicker a Private Message   Add Nicker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
auroraindika
Stálý Člen

Karma uživatele auroraindika - 0% PěstitelskáKarma uživatele auroraindika - 0% PěstitelskáKarma uživatele auroraindika - 0% PěstitelskáKarma uživatele auroraindika - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

jestli je to plísen prachová jako že to tak vypadá tak to sklid to nemá cenu a jestli tam máš okolo i jiný kytky tak je dej pryč a zkontroluj...

Old Post 19-07-2011 v 21:01 PM
auroraindika je offline   Profil uživatele auroraindika   Find more posts by auroraindika   Foto galerie člena auroraindika   Click here to Send auroraindika a Private Message   Add auroraindika to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 71

citace:
Původní příspěvek od auroraindika
jestli je to plísen prachová jako že to tak vypadá tak to sklid to nemá cenu a jestli tam máš okolo i jiný kytky tak je dej pryč a zkontroluj...

Všem moc díky.Ano vypadá to na prachovou.4 co to mají už stříhámOstatní vše kontrola a v pořádku.

Old Post 19-07-2011 v 21:10 PM
auroraindika
Stálý Člen

Karma uživatele auroraindika - 0% PěstitelskáKarma uživatele auroraindika - 0% PěstitelskáKarma uživatele auroraindika - 0% PěstitelskáKarma uživatele auroraindika - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

tim jak to stříháš tak ty spory rozprašuješ po okolí pozor na to

Old Post 19-07-2011 v 21:38 PM
auroraindika je offline   Profil uživatele auroraindika   Find more posts by auroraindika   Foto galerie člena auroraindika   Click here to Send auroraindika a Private Message   Add auroraindika to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
auroraindika
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

já používám na prachovku kuprikol 50 ....je to na akutní plísně a stojí to 38 očí...a hlavně .....funguje toooo...

Old Post 19-07-2011 v 21:42 PM
Nicker
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

Já měl loni tež tu prachovou, tak sem otrhal asi hrst šišek, zahodil je a kytku hodil pod střechu a k ní větrák... Pak jsem už plíseň neviděl

Old Post 19-07-2011 v 22:00 PM
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 75

citace:
Původní příspěvek od auroraindika
já používám na prachovku kuprikol 50 ....je to na akutní plísně a stojí to 38 očí...a hlavně .....funguje toooo...

Promin zle jsem se vyjádřila.Byla kosa,potom stříhání doma

Old Post 19-07-2011 v 22:09 PM
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 76

Včera byla kosa 7 kytiček

1.White
Neptejte se prosím proč jsou odrbané pokud pěkně čtete víte proč

Old Post 27-07-2011 v 07:53 AM
Nicker
Stálý Člen

Příspěvek č. 77

Bude tipovačka? xD

Old Post 27-07-2011 v 09:16 AM
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 78

citace:
Původní příspěvek od Nicker
Bude tipovačka? xD

Určitě ale hodně jsem musela odrbat (plísen)

Trochu Vám to usnadním hihi.

První čtyři jsem nevážila sklizeno na rychlo před týdnem
Včera při sklizni ano takže vše váženo se stonkem
1-Syrup-140g
2-Syrup-120g
3-syrup-150g
Dva jsem musela sklidit dříve
1-White Dwarf-243g
2-White Dwarf-170g
3-White Dwarf-150g
4-White Dwarf-115g
Dva sklizeny dříve
Dnes nebo zítra půjde zbytek ještě 4 White

Old Post 27-07-2011 v 10:13 AM
dexda
Stálý Člen

Karma uživatele dexda - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Zdarec, koukám, že už máš sklizenej SYRUP, jsem zvědav, co předvede ten můj.
Zatím mi končí akce AF MAZAR, mám o tom thread http://www.free-grower.cz/viewtopic.php?f=82&t=1643 , a taky k AF SYRUPu http://www.free-grower.cz/viewtopic.php?f=82&t=1723 , ten se teprvě chystá ven.

Pokud se plísně týče, u Mazaru se mi objevil jediný náznak v největší maxipalici, ale vzhledem k tomu, jaké počasí na začátku prázdnin bylo, není se čemu divit.
Jen jsem nesklízel najednou, ale podle postupu dozrávání, spodní větve největší kytky ještě dozrávají - cca týden potřebují.

Proč? A proč ne?

Old Post 27-07-2011 v 22:47 PM
dexda je offline   Profil uživatele dexda   Find more posts by dexda   Foto galerie člena dexda   Click here to Send dexda a Private Message   Add dexda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 80

citace:
Původní příspěvek od dexda
Zdarec, koukám, že už máš sklizenej SYRUP, jsem zvědav, co předvede ten můj.
Zatím mi končí akce AF MAZAR, mám o tom thread http://www.free-grower.cz/viewtopic.php?f=82&t=1643 , a taky k AF SYRUPu http://www.free-grower.cz/viewtopic.php?f=82&t=1723 , ten se teprvě chystá ven.

Pokud se plísně týče, u Mazaru se mi objevil jediný náznak v největší maxipalici, ale vzhledem k tomu, jaké počasí na začátku prázdnin bylo, není se čemu divit.
Jen jsem nesklízel najednou, ale podle postupu dozrávání, spodní větve největší kytky ještě dozrávají - cca týden potřebují.

Ahojky,
sklidila jsem najednou (Plísen),oddělila jsem ale sušení na spodní a horní paličky,takže spodek půjde na mastičkyNerada bych aby se to rozšířilo dál raději jsem volila sklizen.I tak jsem dost vyhazovala .

Old Post 28-07-2011 v 05:31 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás