Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
[QUOTE]Původní příspěvek od Nicker Říká se, že čas sklizně nastává, když zhědne pryskyřice... Ale chce to silnou lupu, nebo mikroskop.. Ovšem jestli to platí i u AF to nevím... [/QUO
Vím četla jsem to jenže já přes mikroskop poznám takzvaně velké kulové
Vypadá to tak, aspoň ty první dvě, pokud je tam jakoby šedý prášek nebo malé pavučinky, tak to oškubej kolem toho a nech růst dál...
Ale chce to snížit vlhkost... Byl by dobrý větrák
Původní příspěvek od auroraindika jestli je to plísen prachová jako že to tak vypadá tak to sklid to nemá cenu a jestli tam máš okolo i jiný kytky tak je dej pryč a zkontroluj...
Všem moc díky.Ano vypadá to na prachovou.4 co to mají už stříhámOstatní vše kontrola a v pořádku.
První čtyři jsem nevážila sklizeno na rychlo před týdnem
Včera při sklizni ano takže vše váženo se stonkem
1-Syrup-140g
2-Syrup-120g
3-syrup-150g
Dva jsem musela sklidit dříve
1-White Dwarf-243g
2-White Dwarf-170g
3-White Dwarf-150g
4-White Dwarf-115g
Dva sklizeny dříve
Dnes nebo zítra půjde zbytek ještě 4 White
Pokud se plísně týče, u Mazaru se mi objevil jediný náznak v největší maxipalici, ale vzhledem k tomu, jaké počasí na začátku prázdnin bylo, není se čemu divit.
Jen jsem nesklízel najednou, ale podle postupu dozrávání, spodní větve největší kytky ještě dozrávají - cca týden potřebují.
Pokud se plísně týče, u Mazaru se mi objevil jediný náznak v největší maxipalici, ale vzhledem k tomu, jaké počasí na začátku prázdnin bylo, není se čemu divit.
Jen jsem nesklízel najednou, ale podle postupu dozrávání, spodní větve největší kytky ještě dozrávají - cca týden potřebují.
Ahojky,
sklidila jsem najednou (Plísen),oddělila jsem ale sušení na spodní a horní paličky,takže spodek půjde na mastičkyNerada bych aby se to rozšířilo dál raději jsem volila sklizen.I tak jsem dost vyhazovala .