Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od prysk Krásně Ti to teda klíčí, já dal poslední 2 AF Polar Light taky předevčírem a doufám, že až dneska dorazim večer z jobu tak už budou taky venku Držim pěsti
Díky moc.Také držím pěsti.Jinak fakt nic novéhoAT -čekám na zázrak .Holky vypadají krásně ale do finále se jim nechcePořád dělají paličky no 60-65 dní z nich už neudělám a maximum 80 také ne.Moc se těším na sklizen ,ráno když otvírám dveře foliaku málem padnu (samozřejmě tou krásnou vůní.Kdybych věděla jak budou holky veliké obětovala bych velký foliák ,protože když zalévám bojím se že je zlomím a lezu pomalu po kolenou a to opravdu nejsem sado maso a neprosím o nářezSamozřejmě moje skvělá rodinka se mi směje a pouze slyším POZOR!!!!!!Díky jim však stojí foliaky,takže jim odpouštím ty blbé kecy
Díky moc.Také držím pěsti.Jinak fakt nic novéhoAT -čekám na zázrak .Holky vypadají krásně ale do finále se jim nechcePořád dělají paličky no 60-65 dní z nich už neudělám a maximum 80 také ne.Moc se těším na sklizen ,ráno když otvírám dveře foliaku málem padnu (samozřejmě tou krásnou vůní.Kdybych věděla jak budou holky veliké obětovala bych velký foliák ,protože když zalévám bojím se že je zlomím a lezu pomalu po kolenou a to opravdu nejsem sado maso a neprosím o nářezSamozřejmě moje skvělá rodinka se mi směje a pouze slyším POZOR!!!!!!Díky jim však stojí foliaky,takže jim odpouštím ty blbé kecy
Zdarek,dej jim čas, rozjedou to Mam na zahradce taky nějaký samokvětky, roadrunner+automazar+anglematic mi kvetou a něco sem už sklidil. Ale mám tam taky Gnomo od Kannabie a ty mám 1,8m vysoký a teprva se přepínaj na květ, taky sem čekal keříky a ne stromy, ale což i tak to je fajne At se daří!
Původní příspěvek od tagra1 Z hlavy na rychlo 72-73a já v žádnémUž to mám za sebou
TO já taky
No ještě bych je nechal a pokud jich máš víc , jako že asi jo, tak je sklid postupně a uvidíš jak ti budou chutnat. Já to tak určo udělám, abych zjistil jak příště.PL chci určo i příští rok.