Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Foliovník 2011-Frisian Drew,Pamir Gold,White Dwarf (autoflower),Syrup(autoflower).
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
lolak
Nový Člen

Karma uživatele lolak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

zdar borci, jsme indoorista tak se zeptam asi hloupe, ale presto.jak moc jsou cejtit kytky venku pri dozravani?

Old Post 13-07-2011 v 17:07 PM
lolak je offline   Profil uživatele lolak   Find more posts by lolak   Foto galerie člena lolak   Click here to Send lolak a Private Message   Add lolak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 50

Podle odrůdy,na místě hodně při závananu větru i na několik metrů.

Old Post 13-07-2011 v 17:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
plast1ck
Stálý Člen

Karma uživatele plast1ck - 90% PěstitelskáKarma uživatele plast1ck - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Čorky cejtej i na desítky metrů :-)

Old Post 13-07-2011 v 19:36 PM
plast1ck je offline   Profil uživatele plast1ck   Find more posts by plast1ck   Foto galerie člena plast1ck   Click here to Send plast1ck a Private Message   Add plast1ck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greenlight
Stálý Člen

Karma uživatele greenlight - 96% PěstitelskáKarma uživatele greenlight - 96% PěstitelskáKarma uživatele greenlight - 96% PěstitelskáKarma uživatele greenlight - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

tak tak chodí večír po vesnici a čmuchaj co by vzali

Old Post 13-07-2011 v 23:00 PM
greenlight je offline   Profil uživatele greenlight   Find more posts by greenlight   Foto galerie člena greenlight   Click here to Send greenlight a Private Message   Add greenlight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Karma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

citace:
Původní příspěvek od lolak
zdar borci, jsme indoorista tak se zeptam asi hloupe, ale presto.jak moc jsou cejtit kytky venku pri dozravani?

No peseni hlídajíCítit jsou hlavně když fouká vítrDoma ti je snad nikdo neukradne zahrada je horší.Doma hlavně pachový filtr

Old Post 14-07-2011 v 07:18 AM
tagra1 je offline   Profil uživatele tagra1   Find more posts by tagra1   Foto galerie člena tagra1   Click here to Send tagra1 a Private Message   Add tagra1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Karma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

citace:
Původní příspěvek od prysk
Krásně Ti to teda klíčí, já dal poslední 2 AF Polar Light taky předevčírem a doufám, že až dneska dorazim večer z jobu tak už budou taky venku Držim pěsti

Díky moc.Také držím pěsti.Jinak fakt nic novéhoAT -čekám na zázrak .Holky vypadají krásně ale do finále se jim nechcePořád dělají paličky no 60-65 dní z nich už neudělám a maximum 80 také ne.Moc se těším na sklizen ,ráno když otvírám dveře foliaku málem padnu (samozřejmě tou krásnou vůní.Kdybych věděla jak budou holky veliké obětovala bych velký foliák ,protože když zalévám bojím se že je zlomím a lezu pomalu po kolenou a to opravdu nejsem sado maso a neprosím o nářezSamozřejmě moje skvělá rodinka se mi směje a pouze slyším POZOR!!!!!!Díky jim však stojí foliaky,takže jim odpouštím ty blbé kecy

Old Post 14-07-2011 v 07:35 AM
tagra1 je offline   Profil uživatele tagra1   Find more posts by tagra1   Foto galerie člena tagra1   Click here to Send tagra1 a Private Message   Add tagra1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lolak
Nový Člen

Karma uživatele lolak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

diky za postrehy, musim to na ty svinaky nejak vymyslet at mi to neskosi vám groweri preju at vam kytky co nejvice nadeli.
pestu zdar !!!

Old Post 14-07-2011 v 17:22 PM
lolak je offline   Profil uživatele lolak   Find more posts by lolak   Foto galerie člena lolak   Click here to Send lolak a Private Message   Add lolak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prysk
Stálý Člen

Karma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

no spíš to smrdí hodně když se mění vlhkost a svítí hodně slunce, já mam třeba na balkoně preventivně takový ty samovonítka

2011-Autoflower

2011-Balkon+zahrada

2011-Indoor 150w-Satori+Aurora B

2013 - 250W Hydro

2016 - 150W

Old Post 14-07-2011 v 18:13 PM
prysk je offline   Profil uživatele prysk   Find more posts by prysk   Foto galerie člena prysk   Click here to Send prysk a Private Message   Add prysk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 57

Všem moc díky za krásná +K.

Old Post 14-07-2011 v 20:32 PM
el.locos
Stálý Člen

Karma uživatele el.locos - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

citace:
Původní příspěvek od tagra1

Díky moc.Také držím pěsti.Jinak fakt nic novéhoAT -čekám na zázrak .Holky vypadají krásně ale do finále se jim nechcePořád dělají paličky no 60-65 dní z nich už neudělám a maximum 80 také ne.Moc se těším na sklizen ,ráno když otvírám dveře foliaku málem padnu (samozřejmě tou krásnou vůní.Kdybych věděla jak budou holky veliké obětovala bych velký foliák ,protože když zalévám bojím se že je zlomím a lezu pomalu po kolenou a to opravdu nejsem sado maso a neprosím o nářezSamozřejmě moje skvělá rodinka se mi směje a pouze slyším POZOR!!!!!!Díky jim však stojí foliaky,takže jim odpouštím ty blbé kecy

Zdarek,dej jim čas, rozjedou to Mam na zahradce taky nějaký samokvětky, roadrunner+automazar+anglematic mi kvetou a něco sem už sklidil. Ale mám tam taky Gnomo od Kannabie a ty mám 1,8m vysoký a teprva se přepínaj na květ, taky sem čekal keříky a ne stromy, ale což i tak to je fajne At se daří!

Keep it green to all...

Locův bio roomek 600W

Locův outdoorek 2011

Locův outdoorek 2012

Loco bio-room 300-660W Sweet Seeds competition

Old Post 16-07-2011 v 19:31 PM
el.locos je offline   Profil uživatele el.locos   Find more posts by el.locos   Foto galerie člena el.locos   Click here to Send el.locos a Private Message   Add el.locos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 59

Tak Vás zase všechny zdravím a přidávám nová fotaKdy myslíte že budou?Moc se na ně těším

Vše Syrup

Old Post 17-07-2011 v 10:27 AM
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 60

Vše White Dwarf

Old Post 17-07-2011 v 10:34 AM
prysk
Stálý Člen

Karma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% PěstitelskáKarma uživatele prysk - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

V jakym jsou měsíci (dni)?

2011-Autoflower

2011-Balkon+zahrada

2013 - 250W Hydro

2016 - 150W

Old Post 17-07-2011 v 10:39 AM
prysk je offline   Profil uživatele prysk   Find more posts by prysk   Foto galerie člena prysk   Click here to Send prysk a Private Message   Add prysk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 62

Z hlavy na rychlo 72-73a já v žádnémUž to mám za sebou

Old Post 17-07-2011 v 10:43 AM
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 63

Frisian,Frisian,Pamír,Pamir a miminka AutoMazar.

Old Post 17-07-2011 v 10:45 AM
prysk
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

citace:
Původní příspěvek od tagra1
Z hlavy na rychlo 72-73a já v žádnémUž to mám za sebou

TO já taky
No ještě bych je nechal a pokud jich máš víc , jako že asi jo, tak je sklid postupně a uvidíš jak ti budou chutnat. Já to tak určo udělám, abych zjistil jak příště.PL chci určo i příští rok.

2011-Autoflower

2011-Balkon+zahrada

2013 - 250W Hydro

2016 - 150W

Old Post 17-07-2011 v 11:10 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás