Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » první počin-red dwarf-balkon
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
xstix
Nový Člen

Karma uživatele xstix - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ještě jedna věc mi leží na srdci.nevíte někdo co muže byt tohle na těch listech?zatim to není katastrofa,je to jen na spodních listech,tak doufam,že nebudu mit listy za par dní jak ementál...

xstix

Old Post 14-07-2011 v 19:58 PM
xstix je offline   Profil uživatele xstix   Find more posts by xstix   Foto galerie člena xstix   Click here to Send xstix a Private Message   Add xstix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xstix
Nový Člen

Příspěvek č. 18

takovýhle tečky na listech

xstix

Old Post 14-07-2011 v 20:02 PM
xstix je offline   Profil uživatele xstix   Find more posts by xstix   Foto galerie člena xstix   Click here to Send xstix a Private Message   Add xstix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aladin
Stálý Člen

Karma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

K těm hnojivům,můžeš hnojit třeba i dvakrát týdně,ale poloviční nebo menší dávkou.Já to tak dělám u HESI a problém nikdy nebyl. Normální kytky bych hnojil až tak dva týdny po přesazení,v substrátu nějaké živiny jsou,ale do autoflowers jsem to začal lít dříve.K těm tečkám,pokud se to nebude nějak rapidně zhoršovat,a kytka poroste v klidu,tak bych si tím starosti nedělal.Ale uvidíš,přeji ať jde vše jak má.

Old Post 14-07-2011 v 20:21 PM
Aladin je offline   Profil uživatele Aladin   Find more posts by Aladin   Foto galerie člena Aladin   Click here to Send Aladin a Private Message   Add Aladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RaScaL
Stálý Člen

Karma uživatele RaScaL - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Presne jak pise aladin ale tak davaj mensie davky,a k tim listom zachvilku zozltnu a po case odpadnu same.

https://grower.cz/forum/https://grower.cz/forum/images/vb_bullet.gif

Old Post 15-07-2011 v 00:06 AM
RaScaL je offline   Profil uživatele RaScaL   Find more posts by RaScaL   Foto galerie člena RaScaL   Click here to Send RaScaL a Private Message   Add RaScaL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xstix
Nový Člen

Příspěvek č. 21

tak kytky zatim hnojení bez problemu zvladaj.a rostou mnohem rychleji,takze parada.co se listu tyce,prijde mi to pořád stejny,žadny velky zmeny,tak snad bude vse ok :-)

xstix

Old Post 16-07-2011 v 12:30 PM
Gautama
Nový Člen

Karma uživatele Gautama - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

chci sezeptat jak to dopadlo je sklizeno?? kolik G? v kolikatem dnu seknuto.. diky za odpoved

Old Post 06-08-2011 v 22:01 PM
Gautama je offline   Profil uživatele Gautama   Find more posts by Gautama   Foto galerie člena Gautama   Click here to Send Gautama a Private Message   Add Gautama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xstix
Nový Člen

Příspěvek č. 23

takže po měsíci jsem se vratil domu,s pritelkyní jsem byl porad v kontaktu,tak jsem ji rikal,co a jak a dopadlo to skvele.huleníčko se suší a vypada skvele

xstix

Old Post 30-08-2011 v 08:30 AM
xstix
Nový Člen

Příspěvek č. 24

jinak paličky jsou krasně pocukrovany,po dosušení budu važit a pak zkusim smoke report,ted přidam par fotek,celkove musim ríct,ze jsem mile překvapeny,kdyz jsem odjížděl,nejmenší kytka mela sotva 3 patra a oproti dvoum vetsim kytkam vypadala uboze,měsíc v praci a z deseticentimetrovy kyticky je tu 80 cm red dwarf totalně obsypanej palicema...plagron zapracoval užasně :-D

xstix

Old Post 30-08-2011 v 08:41 AM
xstix
Nový Člen

Příspěvek č. 25

ještě nějaky

xstix

Old Post 30-08-2011 v 08:56 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás