Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ještě jedna věc mi leží na srdci.nevíte někdo co muže byt tohle na těch listech?zatim to není katastrofa,je to jen na spodních listech,tak doufam,že nebudu mit listy za par dní jak ementál...
K těm hnojivům,můžeš hnojit třeba i dvakrát týdně,ale poloviční nebo menší dávkou.Já to tak dělám u HESI a problém nikdy nebyl. Normální kytky bych hnojil až tak dva týdny po přesazení,v substrátu nějaké živiny jsou,ale do autoflowers jsem to začal lít dříve.K těm tečkám,pokud se to nebude nějak rapidně zhoršovat,a kytka poroste v klidu,tak bych si tím starosti nedělal.Ale uvidíš,přeji ať jde vše jak má.
tak kytky zatim hnojení bez problemu zvladaj.a rostou mnohem rychleji,takze parada.co se listu tyce,prijde mi to pořád stejny,žadny velky zmeny,tak snad bude vse ok :-)
takže po měsíci jsem se vratil domu,s pritelkyní jsem byl porad v kontaktu,tak jsem ji rikal,co a jak a dopadlo to skvele.huleníčko se suší a vypada skvele
jinak paličky jsou krasně pocukrovany,po dosušení budu važit a pak zkusim smoke report,ted přidam par fotek,celkove musim ríct,ze jsem mile překvapeny,kdyz jsem odjížděl,nejmenší kytka mela sotva 3 patra a oproti dvoum vetsim kytkam vypadala uboze,měsíc v praci a z deseticentimetrovy kyticky je tu 80 cm red dwarf totalně obsypanej palicema...plagron zapracoval užasně :-D