Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Hawkeruv prvni out, terasa 2009
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8
Autor
Téma 
SKUNK211
Stálý Člen

Karma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

moj tip je aspon 400geeeecok ale inak krasny grow...k+ leti k tebe kamo...cus

ONLY NATURAL
Outdoor 2009
Outdoor 2010
Outdoor 2011
Outdoor 2012

Old Post 18-10-2009 v 09:31 AM
SKUNK211 je offline   Profil uživatele SKUNK211   Find more posts by SKUNK211   Foto galerie člena SKUNK211   Click here to Send SKUNK211 a Private Message   Add SKUNK211 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zenga
Stálý Člen

Karma uživatele Zenga - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zenga - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

250g

zenguv out 08 zenguv out 09-EG,WS

Don't drink and drive,just smoke and fly

Old Post 18-10-2009 v 10:10 AM
Zenga je offline   Profil uživatele Zenga   Find more posts by Zenga   Foto galerie člena Zenga   Click here to Send Zenga a Private Message   Add Zenga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Karma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

diky vsem za Kacka! moc me to tesi! a specialne Yagomanovi za podporu

Old Post 18-10-2009 v 22:14 PM
hawker je offline   Profil uživatele hawker   Find more posts by hawker   Foto galerie člena hawker   Click here to Send hawker a Private Message   Add hawker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D..
Stálý Člen

Karma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

333g

Old Post 19-10-2009 v 00:48 AM
D.. je offline   Profil uživatele D..   Find more posts by D..   Foto galerie člena D..   Click here to Send D.. a Private Message   Add D.. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
speedyam
Stálý Člen

Karma uživatele speedyam - 94% PěstitelskáKarma uživatele speedyam - 94% PěstitelskáKarma uživatele speedyam - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

358 přeju víc

Outdoor 07 Skunk1 a Afghan + Outdoor 09 WW mix

Old Post 19-10-2009 v 14:14 PM
speedyam je offline   Profil uživatele speedyam   Find more posts by speedyam   Foto galerie člena speedyam   Click here to Send speedyam a Private Message   Add speedyam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prchy
Stálý Člen

Karma uživatele prchy - 95% PěstitelskáKarma uživatele prchy - 95% PěstitelskáKarma uživatele prchy - 95% PěstitelskáKarma uživatele prchy - 95% PěstitelskáKarma uživatele prchy - 95% PěstitelskáKarma uživatele prchy - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

tak 245g

zivot je jak kvetina jak jednou neco prezenes uz jenom sledujes jak se ti vse sere

Orange Bud 2008

OUT 2009

durban poisen, skunk haze x voodoo, Nevilles haze x voodoo , PPP

Zahradka by Prchy Vysocina 2011 White Russia,Durban Poison,Orange Bud

150W V-SCROG soil pomozte mi doladit 1.skrin

Old Post 19-10-2009 v 15:35 PM
prchy je offline   Profil uživatele prchy   Find more posts by prchy   Foto galerie člena prchy   Click here to Send prchy a Private Message   Add prchy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Karma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% PěstitelskáKarma uživatele hawker - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

A je to tu pratele,
dneska probehlo finalni vazeni Kdyz pripocitam i toho testovaciho speka ze vcera tak je toho rovnych 200g! Tudiz imaginarni diplom dostava soudruh Aero1 za naprosto presny odhad! Chlape ty asi nosis v hlave vahu

Jeste sem hodim nejaky fota susiny casem.... Kazdopadne diky vsem za karmu a za cenne rady, ktere mi hodne pomohly! Timto tady pro letosek koncim a pristi leto se tu s nejvetsi pravdepodobnosti zase setkame Mejte se fajne a preju dobrou chut pri kostovani vasich uspechu Peace

Old Post 23-10-2009 v 12:58 PM
hawker je offline   Profil uživatele hawker   Find more posts by hawker   Foto galerie člena hawker   Click here to Send hawker a Private Message   Add hawker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
storm1249
Stálý Člen

Karma uživatele storm1249 - 95% PěstitelskáKarma uživatele storm1249 - 95% PěstitelskáKarma uživatele storm1249 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

a kde je photo? vypadá to krásně,chci slintat na monitor

Old Post 23-10-2009 v 14:56 PM
storm1249 je offline   Profil uživatele storm1249   Find more posts by storm1249   Foto galerie člena storm1249   Click here to Send storm1249 a Private Message   Add storm1249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 89

potěší dobrů chut !

Old Post 24-10-2009 v 02:45 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 90

Zdravim vsechny growers!
Po lonskem roce, kdy se bohuzel nepodarilo nic vysadit je tu letosni rok a s nim muj dalsi pokus o vypestovani neceho pekneho. Rozhodl jsem se, ze nebudu zakladat novy topic, protoze temat je tam vic nez dost, navic takhle se kdokoliv muze podivat i na muj predchozi pokus

K veci: bohuzel jsem letos nesehnal rizky, takze jsem zasel noname seminka co jsem nasel v nejakym vzorku Hlina opet obyc. substrat na pelargonie a hnojky Plagron Alga grow a bloom co mi zbyly z minuleho growu. Po vyberu nejhezcich jsem jich asi 20 dal klicit a z toho bylo asi 15 krasne naklicenych. Nechal jsem si 4 sazenicky.

Jelikoz jsem do ted nefotil tak nemam fotky ze zacatku. Kviti rostlo pomerne rychle oproti WR z 2009 takze je neminulo ohybani. Vcera jsem je presadil do nejvetsich kvetinacu co jsem nasel.

Bohuzel me trapi to, ze s velkou pravdepodobnosti jsou minimalne dve kytky hermaci Ne-li samci...zbytek se jeste moc neprojevuje. Jeste jsem s tim nemel tu cest, proto budu rad za potvrzeni me domnenky Viz. foto....

Pokud to jsou opravdu samci kvety-ma smysl je otrhavat(u hermacu)?? Nebo by tahle snaha byla marny boj? Sice chci letos delat hlavne mast, ale rad bych byl i za neco malo na koureni

Takze predem dik za postrehy

Old Post 13-07-2011 v 10:15 AM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

A jeste neco malo...

Old Post 13-07-2011 v 10:20 AM
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

Jinak teda musim jeste rict, ze jsem zklamanej z toho jak rostou. Sice se tahnou nahoru pekne, ale o nejakym vetsim vetveni se neda mluvit. Peci mely tyhle i minuly stejnou. Oproti rizkum je to jako nebe a dudy...Je jasny, ze priste pest bude urcite z rizku I kdybych si mel udelat matku a narizkovat ji

Old Post 13-07-2011 v 10:31 AM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 93

Zdravíčko hawker, bohužel ti to hermí a veřím, že ti to nedělá vůbec radost při pohledu na tvoje předloňský počiny. Z obírání samčích květů by ti šla hlava kolem. Pokud ti jde převážně o masti, tak nech hermáče hermit a zbylé samičky dej na bezpečné místo, kde nedojde k opylení. Přeju hodně štěstí a příští rok řezany se sklizní jako tou poslední

Old Post 13-07-2011 v 11:24 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 94

Tak a je to vyreseno, nemusim nikam nic stehovat pac ze 4 jsou 4 hermaci....kua drat Dik Zedy

Old Post 15-07-2011 v 12:29 PM
auroraindika
Stálý Člen

Karma uživatele auroraindika - 0% PěstitelskáKarma uživatele auroraindika - 0% PěstitelskáKarma uživatele auroraindika - 0% PěstitelskáKarma uživatele auroraindika - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

to nejsou sviluše ale molice...

Old Post 15-07-2011 v 12:42 PM
auroraindika je offline   Profil uživatele auroraindika   Find more posts by auroraindika   Foto galerie člena auroraindika   Click here to Send auroraindika a Private Message   Add auroraindika to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawker
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

Tak po dlouhe dobe opet zdravim

Nakonec me jich bylo lito, tak jsem se snazil otrhat co nejvic samcich kvetu, ale i tak jich tam par zustalo a to me privadi k otazce-do jaky doby je mozny aby se kytka sama opylila? Je to mozny po celou dobu co kvete?? I ted kdy se mi zda, ze uz pomalu dozrava(a v siskach jsou obcas uz videt seminka)?

Jinak mam dost problem s housenkama. Chvili jsem na ne nemel tolik casu a koukam, ze jsou dost ozrany...takze ted kazdej den lovim housenky a pokazde jich tak 10 najdu Samozrejme, ze jsou po celych kytkach ty jejich hovna....

No jinak palky nektery pekny takze si myslim, ze i neco na to pokoureni bude..Minuly tyden dostaly posledni davku Alga Bloomu(dosla lahev) a ted uz jedu jenom vodu...

Takze kdyby mel nekdo nejakou pripominku ci radu tak sup sem s ni Zatim ciao

Naposledy upravil hawker 25-08-2011 v 13:31 PM

Old Post 25-08-2011 v 11:16 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás