Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A je to tu pratele,
dneska probehlo finalni vazeni Kdyz pripocitam i toho testovaciho speka ze vcera tak je toho rovnych 200g! Tudiz imaginarni diplom dostava soudruh Aero1 za naprosto presny odhad! Chlape ty asi nosis v hlave vahu
Jeste sem hodim nejaky fota susiny casem.... Kazdopadne diky vsem za karmu a za cenne rady, ktere mi hodne pomohly! Timto tady pro letosek koncim a pristi leto se tu s nejvetsi pravdepodobnosti zase setkame Mejte se fajne a preju dobrou chut pri kostovani vasich uspechu Peace
Zdravim vsechny growers!
Po lonskem roce, kdy se bohuzel nepodarilo nic vysadit je tu letosni rok a s nim muj dalsi pokus o vypestovani neceho pekneho. Rozhodl jsem se, ze nebudu zakladat novy topic, protoze temat je tam vic nez dost, navic takhle se kdokoliv muze podivat i na muj predchozi pokus
K veci: bohuzel jsem letos nesehnal rizky, takze jsem zasel noname seminka co jsem nasel v nejakym vzorku Hlina opet obyc. substrat na pelargonie a hnojky Plagron Alga grow a bloom co mi zbyly z minuleho growu. Po vyberu nejhezcich jsem jich asi 20 dal klicit a z toho bylo asi 15 krasne naklicenych. Nechal jsem si 4 sazenicky.
Jelikoz jsem do ted nefotil tak nemam fotky ze zacatku. Kviti rostlo pomerne rychle oproti WR z 2009 takze je neminulo ohybani. Vcera jsem je presadil do nejvetsich kvetinacu co jsem nasel.
Bohuzel me trapi to, ze s velkou pravdepodobnosti jsou minimalne dve kytky hermaci Ne-li samci...zbytek se jeste moc neprojevuje. Jeste jsem s tim nemel tu cest, proto budu rad za potvrzeni me domnenky Viz. foto....
Pokud to jsou opravdu samci kvety-ma smysl je otrhavat(u hermacu)?? Nebo by tahle snaha byla marny boj? Sice chci letos delat hlavne mast, ale rad bych byl i za neco malo na koureni
Jinak teda musim jeste rict, ze jsem zklamanej z toho jak rostou. Sice se tahnou nahoru pekne, ale o nejakym vetsim vetveni se neda mluvit. Peci mely tyhle i minuly stejnou. Oproti rizkum je to jako nebe a dudy...Je jasny, ze priste pest bude urcite z rizku I kdybych si mel udelat matku a narizkovat ji
Zdravíčko hawker, bohužel ti to hermí a veřím, že ti to nedělá vůbec radost při pohledu na tvoje předloňský počiny. Z obírání samčích květů by ti šla hlava kolem. Pokud ti jde převážně o masti, tak nech hermáče hermit a zbylé samičky dej na bezpečné místo, kde nedojde k opylení. Přeju hodně štěstí a příští rok řezany se sklizní jako tou poslední
Nakonec me jich bylo lito, tak jsem se snazil otrhat co nejvic samcich kvetu, ale i tak jich tam par zustalo a to me privadi k otazce-do jaky doby je mozny aby se kytka sama opylila? Je to mozny po celou dobu co kvete?? I ted kdy se mi zda, ze uz pomalu dozrava(a v siskach jsou obcas uz videt seminka)?
Jinak mam dost problem s housenkama. Chvili jsem na ne nemel tolik casu a koukam, ze jsou dost ozrany...takze ted kazdej den lovim housenky a pokazde jich tak 10 najdu Samozrejme, ze jsou po celych kytkach ty jejich hovna....
No jinak palky nektery pekny takze si myslim, ze i neco na to pokoureni bude..Minuly tyden dostaly posledni davku Alga Bloomu(dosla lahev) a ted uz jedu jenom vodu...
Takze kdyby mel nekdo nejakou pripominku ci radu tak sup sem s ni Zatim ciao