Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec lidi takže konečně další update 16. dne růstu , 3 dny od zastřihnutí se pomalu začínají rozrůstat akoráte 2 kytí žloutnou listy ( nějaká rada by mi pomohla )
takže je tu 20. den růstu přeevčírem jsem je přesadil a upravil ventilaci teplota sražena na 28 C a vlhkost kolem 30% krásně se rozrůstaj až na jednu která zřejmě trochu dostala pecku zastřiženim roste trochu pomaleji ale jinak si nemůžu stěžovat už nežloutnou zřejmě to bylo přívodem vzduchu a špatnou ventilací proto jsem nasadil 2 silnější větrák + přiávám foto samozřejmě s homerem
Ahoj, ty spodní listy jsi neměl stříhat, bylo na nich vidět, že trochu moc hnojíš. Vysvětlovalo by to z části i ten pomalejší růst. Zkus to zalejvat chvíli vodou, v substrátu maj zatim hnojiv dost.. Já ty poškozený listy na kytkách nechávám, dokud nemaj dostatek nepoškozenejch, je na nich dobře vidět, jestli se to zlepšuje nebo zhoršuje..
PS: Díky tý nízký vlhkosti kytky víc pijou a víc vody se odpařuje do vzduchu z listí. V listech se pak hromadí hnojiva.
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
no žloutnutí přestalo a maj dost krásnejch novejch listů temě zelenejch jinak co se ohýbání týče 3 jsem ohnul zbylou jednu zatim nechávám ještě trochu povyrůst a pak půjde taky přidávám foto jinak dík za rady fistie
dík za rady fistie jinak zastřihnul jsem 3 z nich až na tu jednu tý dám ještě chvilku čas jinak jim vyrostly krásný temně zelený listy takže paráda jinak tu vlhkost se nažim regulovat postřikama jak jen to jde alespon na 40 % začínám z nich mít radost a že by rostli nějak pomalu se mi nezdá jinak přidávám nějaký foto a odkaz na music na kterou mi tak pěkně rostou https://www.youtube.com/watch?v=erbr...feature=related
tak na pár větviček jsem aplikoval super crooping doufám že se mi povel ale kytí jsou v pohodě a sílej jsou čim dál tim větší akorád doufám že se vytáhnou zatim jen houstnou tak snad to přije večer aktualizace s fotem
zdravim tak je 31 den růstu a dodávám aktualizaci...jinak jedna kytka mi dělá starosti z neznámých příčin žloutne přitom má stejný podmínky i zálivku jak ostatní kdyby někdo věděl co s tim jen do toho budu jedině rád
zdar lidi je 20 den květu a moje holky se značně začínaj projevovat na příští zálivku z hnojkama musim obstarat fosfor od hesi a ani jeden hermáč jenom strašili zezačátku
prosimtě ty koule byly potencionální známky samice po chvilce z toho začali líst pistily prostě error ale docela mě to zpočátku vyděsilo jsou to 100% samice