Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » witchie 4x critical+ 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
witchie
Stálý Člen

Karma uživatele witchie - 67% PěstitelskáKarma uživatele witchie - 67% PěstitelskáKarma uživatele witchie - 67% PěstitelskáKarma uživatele witchie - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

zdarec lidi takže konečně další update 16. dne růstu , 3 dny od zastřihnutí se pomalu začínají rozrůstat akoráte 2 kytí žloutnou listy ( nějaká rada by mi pomohla )

Old Post 26-03-2011 v 14:36 PM
witchie je offline   Profil uživatele witchie   Find more posts by witchie   Foto galerie člena witchie   Click here to Send witchie a Private Message   Add witchie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
witchie
Stálý Člen

Karma uživatele witchie - 67% PěstitelskáKarma uživatele witchie - 67% PěstitelskáKarma uživatele witchie - 67% PěstitelskáKarma uživatele witchie - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

takže je tu 20. den růstu přeevčírem jsem je přesadil a upravil ventilaci teplota sražena na 28 C a vlhkost kolem 30% krásně se rozrůstaj až na jednu která zřejmě trochu dostala pecku zastřiženim roste trochu pomaleji ale jinak si nemůžu stěžovat už nežloutnou zřejmě to bylo přívodem vzduchu a špatnou ventilací proto jsem nasadil 2 silnější větrák + přiávám foto samozřejmě s homerem

Old Post 30-03-2011 v 12:11 PM
witchie je offline   Profil uživatele witchie   Find more posts by witchie   Foto galerie člena witchie   Click here to Send witchie a Private Message   Add witchie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WatováWíla
Stálý Člen

Karma uživatele WatováWíla - 58% PěstitelskáKarma uživatele WatováWíla - 58% PěstitelskáKarma uživatele WatováWíla - 58% PěstitelskáKarma uživatele WatováWíla - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Taky jsem dala vyklíčit c+ do jifu celkem to jsou kočky ale co na rust to jsou brzdy největší

Old Post 02-04-2011 v 10:32 AM
WatováWíla je offline   Profil uživatele WatováWíla   Find more posts by WatováWíla   Foto galerie člena WatováWíla   Click here to Send WatováWíla a Private Message   Add WatováWíla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ahoj, ty spodní listy jsi neměl stříhat, bylo na nich vidět, že trochu moc hnojíš. Vysvětlovalo by to z části i ten pomalejší růst. Zkus to zalejvat chvíli vodou, v substrátu maj zatim hnojiv dost.. Já ty poškozený listy na kytkách nechávám, dokud nemaj dostatek nepoškozenejch, je na nich dobře vidět, jestli se to zlepšuje nebo zhoršuje..

PS: Díky tý nízký vlhkosti kytky víc pijou a víc vody se odpařuje do vzduchu z listí. V listech se pak hromadí hnojiva.

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Old Post 02-04-2011 v 12:33 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
witchie
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

no žloutnutí přestalo a maj dost krásnejch novejch listů temě zelenejch jinak co se ohýbání týče 3 jsem ohnul zbylou jednu zatim nechávám ještě trochu povyrůst a pak půjde taky přidávám foto jinak dík za rady fistie

Old Post 02-04-2011 v 14:03 PM
witchie
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

dík za rady fistie jinak zastřihnul jsem 3 z nich až na tu jednu tý dám ještě chvilku čas jinak jim vyrostly krásný temně zelený listy takže paráda jinak tu vlhkost se nažim regulovat postřikama jak jen to jde alespon na 40 % začínám z nich mít radost a že by rostli nějak pomalu se mi nezdá jinak přidávám nějaký foto a odkaz na music na kterou mi tak pěkně rostou https://www.youtube.com/watch?v=erbr...feature=related

Old Post 02-04-2011 v 14:20 PM
keneth48
Stálý Člen

Karma uživatele keneth48 - 91% PěstitelskáKarma uživatele keneth48 - 91% PěstitelskáKarma uživatele keneth48 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

aky velky mas box? tiez som zastancom ze netlacit moc kvetin do boxu. mas to pekne drzim palce nech mas z toho dobre stromceky:-)

https://grower.cz/forum/showthread.p...09]2x MAZAR 250
https://grower.cz/forum/showthread.p... 1xSPECIAL KUSH
https://grower.cz/forum/showthread.p... Northern Light
https://grower.cz/forum/showthread.p...Sensi Star 600W

Old Post 02-04-2011 v 17:43 PM
keneth48 je offline   Profil uživatele keneth48   Find more posts by keneth48   Foto galerie člena keneth48   Click here to Send keneth48 a Private Message   Add keneth48 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
witchie
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

hele box mám 100x100x200 odtahovej ventilator tt do 320m2/h dva ventilátory na koloběh a pasivní přívod vzduchu...

Old Post 03-04-2011 v 11:06 AM
witchie
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

tak na pár větviček jsem aplikoval super crooping doufám že se mi povel ale kytí jsou v pohodě a sílej jsou čim dál tim větší akorád doufám že se vytáhnou zatim jen houstnou tak snad to přije večer aktualizace s fotem

Old Post 05-04-2011 v 15:36 PM
witchie
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

zdravim tak je 31 den růstu a dodávám aktualizaci...jinak jedna kytka mi dělá starosti z neznámých příčin žloutne přitom má stejný podmínky i zálivku jak ostatní kdyby někdo věděl co s tim jen do toho budu jedině rád

Old Post 10-04-2011 v 13:59 PM
witchie
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

zdravim mám akutní otázku 2 kytky mi začínaj připomínat samce co si o tom myslíte?????????????? pls help ps jsou to feminizovaný semínka

Old Post 11-04-2011 v 15:55 PM
witchie
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

omlouvám se za dlouhé čekání na další příspěvek , takže je 9 den květu a kytky začínaj rašit

Old Post 21-04-2011 v 15:04 PM
witchie
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

zdar lidi je 20 den květu a moje holky se značně začínaj projevovat na příští zálivku z hnojkama musim obstarat fosfor od hesi a ani jeden hermáč jenom strašili zezačátku

Old Post 02-05-2011 v 19:24 PM
Krizek
Stálý Člen

Karma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

a mel jsi tam teda koule nebo to bylo neco jinyho? taky se mi na jednom criticalu+ objevilo par kouli

Old Post 03-05-2011 v 18:43 PM
Krizek je offline   Profil uživatele Krizek   Find more posts by Krizek   Foto galerie člena Krizek   Click here to Send Krizek a Private Message   Add Krizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
witchie
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

prosimtě ty koule byly potencionální známky samice po chvilce z toho začali líst pistily prostě error ale docela mě to zpočátku vyděsilo jsou to 100% samice

Old Post 04-05-2011 v 14:20 PM
Krizek
Stálý Člen

Karma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Krizek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

tak snad to u me bude stejnej pripad... taky nejakej error

Old Post 04-05-2011 v 14:43 PM
Krizek je offline   Profil uživatele Krizek   Find more posts by Krizek   Foto galerie člena Krizek   Click here to Send Krizek a Private Message   Add Krizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás