Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 56 57 58 59 60 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 913

citace:
Původní příspěvek od bezdechu
Já bych se nebál ani tak nakvítání jako toho, že budou zpočátku vytáhlé. Ale při přesazování se to schová, že

Zkusil jsem v pondělí dát pár předklíčených semínek do hlíny a umístil na okno kde je slunce celý den. A ještě pár klonú už zakořeněnejch abych viděl co to dělá. Foto je z dneška (sobota).

Přesně tak. Kytky se Ti strašně moc vytáhnou a pak vypadaj divně...
Neni to moc hezký, když ti první patro začína 13cm nad zemí

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 02-04-2011 v 20:14 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
senzaa
Stálý Člen

Karma uživatele senzaa - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 914

ahoj vsem chtel jsem se zeptat jestli by se tu nenasla naka dobra duse ktera by prodala naka seminka blueberry

Old Post 03-04-2011 v 18:19 PM
senzaa je offline   Profil uživatele senzaa   Find more posts by senzaa   Foto galerie člena senzaa   Click here to Send senzaa a Private Message   Add senzaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 915

citace:
Původní příspěvek od senzaa
ahoj vsem chtel jsem se zeptat jestli by se tu nenasla naka dobra duse ktera by prodala naka seminka blueberry

Myslim, že když hodíš inzerát do Zahradnického bazaru, tak máš větší šanci....

Old Post 03-04-2011 v 18:46 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 916

citace:
Původní příspěvek od w33d
no ja by som chcel začat od 15.4 predpestovat doma a 1.5 dat na balkon myslite ze je to vhodny cas ci mam este pockat ?

Jako balkonovky stačí i v červnu ,a ven ideal je během května ,když to dáš v dubnu je to měsíc brzo a výsledný efekt bude stejný jako o měsíc později,oni to v pohodě doženou a možná vitalitou budou lepší ,ono někdo OUT valí ven až v červnu a je to uplně na pohodu všechno se stíhá v pohodě hlavně když to je dojezd říjen/listopad ale i konec září.

Old Post 03-04-2011 v 19:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 917

Ten kdo už vysadil ven dost prohloupil, jestli bude apoň trožku pravda co zde píšou - viz. link, tak kytky asi nebudou rády..

http://www.novinky.cz/domaci/230578...eorologove.html

Big Bud XXL - střešní pláň (2011)

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 12-04-2011 v 15:18 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 918

citace:
Původní příspěvek od gremlin101
Ten kdo už vysadil ven dost prohloupil, jestli bude apoň trožku pravda co zde píšou - viz. link, tak kytky asi nebudou rády..

http://www.novinky.cz/domaci/230578...eorologove.html

Oni to zas pepřej, sazím až v druhý polovině Května, takže jsem v klidu

Old Post 12-04-2011 v 15:31 PM
pexeson
Stálý Člen

Karma uživatele pexeson - 88% PěstitelskáKarma uživatele pexeson - 88% PěstitelskáKarma uživatele pexeson - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 919

vzhledem k tomu že semenáčky ze semen na kompostu již vyrašili,tak bych se toho ochlezení až tak nebál.

Život je boj-bojuj

Old Post 12-04-2011 v 16:53 PM
pexeson je offline   Profil uživatele pexeson   Find more posts by pexeson   Foto galerie člena pexeson   Click here to Send pexeson a Private Message   Add pexeson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 920

mno já už zasadil ven a dokonce automaty a jedou velmi dobře i přes to ne zrovna ideální počasí jedou uplně stejně jak podle některých fotek zde když se to fotilo v létě !
strach nemám je kolem dokola potravinářská folie a nahoře občas netkaná textílie,jinak slunko berou co se dá .

Opravdu nemám strach že zmrznou :-)

Old Post 12-04-2011 v 17:23 PM
w33d
Stálý Člen

Karma uživatele w33d - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 921

myslite ze je uz cas zasadit durban poison zo semien ci este pockat ?

EDit:::
okeej tak ze uz som objednal seeds a hned jak mi pridu idu do kelimkov

SORRY BUT DNB AND HIGH IS MY LIFE
https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=961790
Out 2011 Durban poison First !
Adrenaline SVK Grow

Naposledy upravil w33d 12-04-2011 v 22:05 PM

Old Post 12-04-2011 v 18:22 PM
w33d je offline   Profil uživatele w33d   Find more posts by w33d   Foto galerie člena w33d   Click here to Send w33d a Private Message   Add w33d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pongo
Stálý Člen

Karma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 922

do skleníku určitě později pokud ho nemáte 5m vysokej .... ale co se týče automatů tak ty mam teď za oknem a nejspíš o víkendu pujdou do skleníku .... to se nemusím bát, že přerostou

! PAL TO !

první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká

Tundra ve skleníku supported by Atami - sklizeno

Fruit and Critical Jack + B.Lee + MicroMachine ve skleníku supported by BioBizz - všechno kvete, něco dojíždí

FD, Shiva Skunk, The Ultimate, WR ... v lese u zajíců

Old Post 12-04-2011 v 18:41 PM
Pongo je offline   Profil uživatele Pongo   Find more posts by Pongo   Foto galerie člena Pongo   Click here to Send Pongo a Private Message   Add Pongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Khromm
Stálý Člen

Karma uživatele Khromm - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 923

minulý rok měla moje holka jednu kytku už asi kolem 15.2 ve skleníku...všude byl ještě sníh a já ji říkal ať se na to vykašle, že z toho jí nic nevzejde akorát že zničí semínko...Světe div se!semínko vyklíčilo a klíček rostl...sice za měsíc byl asi tak velký jako sazenička týden stará za oknem ale co už :-) ...potom jelikož jsme byli nuceni dát kyti pryč tak jsme si ji donesli domů a pak ji dali na balkon asi v polovině května jsem dal vzrostlou květinu dozrát pod 150W do skříně...němel jsem v ní teploměr a myslel jsem že bude vše ok....za tři týdny byla kytka tak suchá že se dali nezralé paličky drtit mezi prsty rovnou do papírku ....no jo byl to pech ...ještě že jsem si už koupil teploměr a kytky rostou polde mých představ ...

detail usmažené palice cca v 45 °c vedru ..

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=55674

to je odkaz na můj 150w grow

Old Post 13-04-2011 v 11:15 AM
Khromm je offline   Profil uživatele Khromm   Find more posts by Khromm   Foto galerie člena Khromm   Click here to Send Khromm a Private Message   Add Khromm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trust
Nový Člen

Karma uživatele Trust - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 924

Ja sem zacal uz v Breznu na Okne...

Vsem preju velke palice...

Old Post 15-04-2011 v 16:01 PM
Trust je offline   Profil uživatele Trust   Find more posts by Trust   Foto galerie člena Trust   Click here to Send Trust a Private Message   Add Trust to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 925

Já sem počítal dnes ale asi počkám do uterka .. ale vypadá to , že počasí pomalu dostane rozum

Old Post 15-04-2011 v 16:40 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Příspěvek č. 926

Já už ám zasazeno 10 dní a kličivost 9/9. Sice některý klíčej dost pomalu, ale dá se. Teď je podle mě ideální čas sázet outdoor!

Old Post 15-04-2011 v 18:53 PM
Carloss Escobar
Nový Člen

Karma uživatele Carloss Escobar - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 927

Já dal naklíčit minulou neděli, klíčivost 10/10. Zítra rozjíždim dalších 10. Políčka mám připravený už 3 tydny.

Old Post 16-04-2011 v 09:22 AM
Carloss Escobar je offline   Profil uživatele Carloss Escobar   Find more posts by Carloss Escobar   Foto galerie člena Carloss Escobar   Click here to Send Carloss Escobar a Private Message   Add Carloss Escobar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pompo
Stálý Člen

Karma uživatele Pompo - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 928

sluníčko nám krásně svítí kytičky dělají radost , za par týdnů už půjdou bojovat s přírodou

Old Post 16-04-2011 v 09:51 AM
Pompo je offline   Profil uživatele Pompo   Find more posts by Pompo   Foto galerie člena Pompo   Click here to Send Pompo a Private Message   Add Pompo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 56 57 58 59 60 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás